Vad bör jag veta om att göra Candles?

Det finns flera saker att noga tänka på när man gör ljus. Flera material används i ljuset beslutsprocessen, med olika val för varje material. De olika material som är inblandade i att göra ljus är stearin, ett vax Melter, containrar som gör ljus, vekar, en ljus-gör termometer, färger och dofter. Det finns tre olika typer av vaxer används för att framställa ljus. Paraffin är en oljebaserad vax. Det är den vanligaste typen av vax och normalt typ av vax finns i en ljus man skulle köpa i en butik.

Soy vax härstammar från sojabönor naturliga oljor och är en renare förbränning vax än paraffin. Bivax är en annan källa till naturligt vax. Det är den enklaste av de tre att använda eftersom det bara kräver en person att svepa bladet av bivax runt veken tätt genom att trycka på ändarna ihop. Att välja rätt behållare är oerhört viktigt när man ljus. Av säkerhetsskäl bör en container inte vara benägna att bryta, knäcka, fattar eld eller läcker. Behållaren bör också vara värmebeständigt.

Behållare som inte brinner görs normalt av tjockt glas. Jelly burkar ofta används eftersom de är bekväma att hitta och de är i allmänhet tillverkade av tjockt glas. Material som är porös, t. ex. en terrakotta kruka, kan smälta och bör inte användas.

Alla behållare som inte kan ha en öppen eld anses det, till exempel en margarita glas eller kokosskal, bör undvikas. När wax blir för varmt kan det spricka behållare av tunt glas. Metall burkar med sömmar kan läcka och orsaka en enda röra. När vax läcker ur en container, tenderar veken är lågan att växa, skapa en brandrisk. Det finns hundratals olika vekar på marknaden. Olika typer av vekar fungera bättre för olika typer av ljus. Att hitta ett företag som inte bara säljer vekar, men en som också är kunnig på vilket alternativ som är bäst, är nödvändigt för att ett bra ljus. En vax Melter kan beställas via ett företag känt för tillverkning av ljus. Ljus-making termometrar kan köpas separat eller i en ljus-making kit. Däremot kan en godis termometer användas om en person har en av dem på sidan. Det finns massor av färger och dofter att välja mellan på marknaden. När doften väljs är det viktigt att välja en färg som samordnar väl med lukten. Rätt val av färg och lukt gör ett ljus ganska tilltalande.

När den grundläggande ljus-making tekniker räknat ut, kan en person satsa på en mycket varierad värld att göra ljus. Avsmalnande ljus, votive ljus, te, tända ljus och gel ljus är bara några alternativ att överväga. Valen är oändliga med design, form, storlek, färg och lukt. Att göra ljus kan vara en mycket rolig och kreativ hobby för någon med lite extra tid på sina händer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.