Vad bör jag veta om att bygga ett skjul?

bygger en koja kan verka som en enkel process på fronten, och på många sätt är sant. Det finns dock några saker du bör beakta innan hopp i och skapa ett lager skjul på din egendom. Här är vad du bör veta om att bygga ett skjul, oavsett var du bor.

Ditt första man bör alltid vara att bekanta dig med någon zonindelning regler som gäller för din fastighet. Många jurisdiktioner sätta gränser för bredd och höjd av en lös byggnad på bostadsfastigheter. Dessutom kan det finnas föreskrifter om hur nära fastigheten linje som du kan placera boden. Innan du går i detaljerna att lägga ut byggplanerna, ta reda på vad du kan och inte lagligt kan göra i ditt område. Efter att ha letat reda på vilken typ av standarder och föreskrifter du måste följa, ditt nästa steg är att ta fram ritningar eller planer för din förvaring byggnad. Det finns flera skäl till detta. Det första skälet har att göra med att få tillstånd att börja bygga boden. Detta är ofta ges av din kommun, efter att de igenom dina planer och ser till att de är upp till lokala koder. Ett andra skäl för att utarbeta planer är att du behöver ha en uppfattning om hur man skapar boden du verkligen vill. Komma med konstruktion hjälper dig att besvara en massa frågor innan du börjar bygga ett skjul. Till exempel handlar det om rangerbangård för lagring boden. Vill du åka med aluminium ytterväggar, trä ytterväggar, eller tegel siding? Kommer skjul vila på en betongplatta eller har en krypa utrymme under byggnad? Hur många dörrar kommer att kasta funktionen och vilken typ av bestämmelser bör göras för elledningar eller införande av VVS? Konvertera vision i ditt sinne till en konkret uppsättning av planer kommer att kraftigt förenkla saker och ting när det är dags att börja bygga boden.

Avgöra använder för boden också hjälper dig att införliva viktiga delar i den övergripande utformningen av byggnad. Om tanken är att erbjuda hem lagring av dokument, mattor och möbler, måste du överväga någon form av klimatkontroll enheten för boden. Å andra sidan bör om din syn är en trädgård skjul som ska lagra gräsklippare, spadar och andra typer av gräsmatta och trädgårdsredskap kan hjälpa dig att avgöra hur mycket yta du behöver, om du skulle lägga hyllor, och hur djupt det hyllor vara . När du har beslutat om en byggnad kommer att vara för hem eller varvet lagring och har kommit fram med era planer, är det dags att köpa ditt material. Alltid köpa lite mer än du tror du behöver, som alla fastighetsprojekt som innebär en viss mängd avfall. Kom ihåg att du alltid kan behålla alla överblivna byggmaterial för användning i reparationer i framtiden, eller returnera oanvända material för en återbetalning. I vilket fall, vill du inte sluta i mitten av byggnaden ett skjul för att spåra ytterligare material.

Bygga ett skjul kräver några elementära kunskaper i snickeri. Även med en solid bas av ritningar att följa, kan det vara av intresse att få skjul proffsverktyg. Detta inbegriper situationer där du inte kommer att kunna konsekvent ägna tid åt ditt byggprojekt, eller när konstruktion kräver användning av verktyg som du inte känner väl eller innebär VVS eller uppgifter ledningar som står utanför din kunskapsnivå. Tänk på att målet är att ha en bakgård lagring skjul som är förenligt med lokala regler, är solid konstruktion, och kommer att uppfylla dina ändamål. Gör allt du kan för att förbereda för projektet, men också veta när kalla in experter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.