Vad bör jag veta om att bygga en altan?

Ett däck är ganska praktiskt komplement till alla hem. Det ger extra utrymme för insamling med familj och vänner, en lekplats för barn, eller en alternativ plats för att äta en måltid på en varm dag. Om huset inte redan har ett, bygga ett däck kan ge extra värde till ditt hem, för att hela tiden ge dig en trevlig område slappna av och bakåt. Innan man kan bygga ett däck måste flera faktorer beaktas. Du bör börja med att forska din kommuns byggregler och byggnormer. Ofta kommer en kommun har en byggnad kod eller områdesindelning lag för att förhindra skador och säkerställa brandsäkerhet. Böter är ofta åläggs dem som inte följer av koden. Om att bygga ett däck kräver tillstånd, se till att skaffa en innan du börjar bygga. När du har tagit hand om eventuella tillstånd, bör du planera arbetet och välja en design innan du börjar bygga. Många däck designer är tillgängliga online gratis eller hittas på din lokala lövved butik eller bokhandel. Saker du bör tänka när man väljer en design är den typ av trä som du vill använda, och den totala storlek och form du vill ha. När du vet vilken typ av däck du ska bygga och hur stort det blir, mäta upp området och platsen tillfälligt markörer runt din gård. Du kommer även vill undersöka marken för att försäkra dig inrätta en lämplig grund för däck. Jord som är för mjukt eller mark som är huvudsakligen rock kommer att påverka hur du bygga en grund för dina däck. Se också till att undanröja alla landskap som kan komma i vägen för din konstruktion.

Bygga ett däck är mycket lättare när rätt verktyg finns tillgängliga. Beroende på utformningen av dina däck, några verktyg du behöver omfatta en spade, nivå, rund och handsåg, skruvmejsel, borr, hammare, spik, skiftnyckel, handskar och skyddsglasögon. När man bygger ett däck, kommer träslag du väljer att använda är viktigt. Eftersom en kortlek är utomhus, tryckimpregnerat virke som är tålig och passar att hantera alla väderförhållandena kommer att vara viktigt. Ceder eller furu är ofta den mest populära typ av trä som används, men virket du vill använda kommer också att bero på dina däck design. är snart alla verktyg och virke köps, samt en plan och design är vald, är det dags att börja bygga. Det kan vara roligare, och enkelt, om du har vänner eller familjemedlemmar att hjälpa till med byggandet. Bygga ett däck kan ta en vecka till ett par veckor, beroende på dess storlek och den mängd arbete du lagt ned på det.

När man bygger ett däck, se till att hålla säkerheten i åtanke hela tiden. Håll dig skyddas genom att bära skyddsglasögon och handskar och se till att uppmärksamma projektet för att säkerställa att däck är säkra för alla som ska använda den när den är klar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.