Vad bör jag veta om Window installation?

Window installation är ingen svår uppgift, utan det tar tid och tålamod. Normalt innan fönstret installation kan inträffa, en gammal fönsterruta måste undanröjas. Generellt gäller att ju mindre glasruta, desto lättare är det för fönster tas bort och fönstret installation.

Redovisat en glasruta kan vara ganska besvärligt, därför är en av de första saker att komma ihåg att transportera och lagra en glasruta i sin vertikala position. Om det sker eller förvaras horisontellt, kan den gå sönder under kraft av sin egen tyngd. Använda en bit eller två av tejp för att skapa en flik eller ett handtag på glasrutan gör det är lättare att manövrera på plats. En annan transport teknik är att skära en skåra i två, pane-stora delar av en trädgårdsslang. Slip trädgårdsslangen på toppen och botten av glasrutan, det kommer att ge transportören en enkel kant att hålla. När du tar bort gamla glasruta, är det viktigt att använda säker hantering tekniker, som glas kan vara ganska skarp. Använd tejp för att hålla ihop de gamla glasruta, om den är trasig. Sedan är nästa steg att ta bort glaset kitt. När den tas bort, kommer glaset löst nog för att skilja den från fönstret. Det är viktigt att använda skyddshandskar och skyddsglasögon vid hantering av glas, speciellt om den är trasig. Efter silvertejp har tillämpats och den gamla spacklet har tagits bort, tryck på den gamla glasruta ut från baksidan. Det är alltid viktigt att ta bort den trasiga bitar så att skärvor av glas är riktad bort från den person som leder glaset tas bort. När glasrutan avlägsnas, är det dags att fortsätta till fönstret installationen.

Först vid mätning för en ny glasruta, är det viktigt att komma ihåg att en åtsittande glasruta spricker om fönstret flyttar eller har otillbörliga påtryckningar. Därför bör glas vanligtvis skäras cirka 1 /8 tum (. 3 cm) är mindre än den faktiska bredden och höjden på fönstret öppnas. En ny fönsterruta kan kapas på ett glas butik eller göras på ett eget följa rätt glas snittmetoderna. Innan fönster installationen kan ske, måste rabbet ska skrapas och slipas. Den rabbet är hack i skärp eller nedre delen av ramen att glasrutan placeras i. När rabbet skrapas och slipat, skall den ges ett lager primer eller linolja för att hålla den från att absorbera oljan i glaset förening. När glasrutan är redo att installeras i fönsterramar, måste det komma undan. Att göra det, även ut några oegentligheter i trä, sedan skapa en stram gemensamt. En pärla av latex täta bör läggas på rabbet innan glaset sätts på plats. TÄTA normalt läggas till med en Drevning pistol och är ett bättre alternativ än de flesta glasrutor föreningar. Inglasning föreningar kan bli stela och snabbt kan bryta glaset.

Nästa steg i fönstret installation är enklast med hjälp av glasmästare poäng med öron. Öronen gör glasmästare poäng lätt att trycka in i ramen på fönstret med ett kitt kniv. Sedan tillämpa vissa glasrutor sammansatta kring nya fönsterruta. Slutligen jämna glasrutor sammansatta med en SPACKEL doppas i thinner.

Det är bäst att vänta ungefär en vecka före målning fönsterramen. Du gör det kommer att se till att föreningen har rätt inställd. Om det vid något tillfälle, frågor uppstår, kommer de flesta järnhandeln kunna hjälpa. Dessutom kan böcker och online-hemsidor har många svar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.