Vad bör jag tänka på vid köp av verktygsbälte?

ibland beskrivs som en miniatyr verktygslåda som du kan bära, ett verktygsbälte är nästan lika händig som de verktyg som finns ombord. Det håller allt inom räckhåll om du behöver verktyg för arbete, hobby, eller hemma förbättringsprojekt. Det finns olika typer av verktyg bälten för olika behov, inklusive special bälten för att passa särskilda verktyg precis som en elektriker är verktygsbälte.

Andra stilar väldigt enkla och ger fickor och öglor för allmänt använda redskap som en hammare eller en skruvmejsel, så att besluta vilka verktygsbälte köpa beror mycket på vilken typ av projekt som du planerar att göra. För speciella projekt, kan du köpa en separat verktygsbälte och lägga påsar och fickor när du behöver dem. Du kan också välja speciella påsar att hålla spikar, skruvar och andra fästanordningar som du behöver för att hålla sig inom räckhåll. Du hittar verktyget remmar tillverkade av olika material såsom nylon, duk, mocka och läder. Om du brukar bli smutsig under arbetet kan du välja ett verktyg bälte från tvättbart tyg. Du kan också välja från ett urval av olika färger, förutom den vanliga bruna eller brun. Tool bälten kommer också i svart, blå, lila, och även rosa för händig kvinnan, ungefär som de sett på TV: s Extreme Makeover Home Edition. En av de viktigaste överväganden bör vara hur verktygsbälte passar. Du ska inte nödvändigtvis gå med ditt midjemått, om du inte tänker bära bältet just midjehöjd. De flesta människor bär verktyg bälten lite lägre. Om du planerar att använda verktyget bältet på höften eller mellan midjan och höfterna, mäta detta område eller vara säker på att prova bältet på.

Det är också viktigt hur verktygsbälte är balanserad. Fickor, påsar och loopar bör vara jämnt ut på bältet. Du vill inte alla de stora och tunga verktyg på ena sidan, eftersom detta kan leda till ryggsmärtor eller skada. Om du redan har en dålig rygg, leta efter ett verktygsbälte som ger stöd för ryggen. Vissa bälten är speciellt utformade för att ge extra stöd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.