Vad bör jag tänka på när man köper en begagnad Kiln?

Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när man överväger köp av en begagnad ugn. Innan du köper en begagnad ugn, bör ålder och skick anses, liksom vilken typ av ledningar som används. En köpare som också kanske vill överväga vilka reservdelar kan krävas för att driva ugnen. Det är också en bra idé att göra någon jämförelse shopping för att avgöra om priset på en begagnad ugn är ett bättre värde när man bedömer fördelarna med att köpa en som är ny. När man överväger att köpa en begagnad ugn Det är oftast en bra idé att noggrant inspektera delarna om möjligt. Värmeelement är en grundläggande komponenter i en ugn, om de inte är i bra form, är i ugnen förmodligen inte värt att köpa. Byte värmeelementen kan kosta hundratals dollar utöver kostnaden för arbetskraft för installation. Om du vill kontrollera värmeelement, slår på ugnen för att starta uppvärmning. Efter några minuter stänga av belysningen och öppna ugnen locket. De delar bör vara glödande och fullt synlig. Om de faktorer som inte är belysta, eller om ugnen inte verkar bli varmt, sedan delar kan behöva bytas ut. Det kan också vara en god idé att fråga om vilka typer av glasyrer användes i ugnen. Bly glasyrer är giftiga och kan förorena en ugn. Det är normalt inte säkert att avfyra varor som kommer att användas som livsmedel eller dricksvatten efter bly glasyrer används. En annan sak att tänka på när man köper en ugn är den typ av kabel som den kräver. Många bostäder är kopplade med enfas el, men en ugn kan kräva trefas elkablar. Köpare har möjlighet att välja en mindre ugn, eller installera en större krets.

Köpare shopping för en ugn också kanske vill kontrollera enheten för saknade delar. Se till att den har en möbel kit som inkluderar alla hyllor och inlägg sedan ersätta dessa delar kan vara dyrt. Kontrollera också att se om det finns en ugn stå och att alla titthålet pluggarna är intakta.

Garantier vanligtvis kommer med de flesta nya ugnarna men är normalt inte erbjuds med inköp av en begagnad. Försök att testa alla delar och registeransvariga, om de verkar alltför används eller slitna, att prissätta kostnaden för ersättning se om det fortfarande ett värde. Inköp används ugnar kan vara bäst för dem som är bekväma att göra enkla reparationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.