Vad bör jag tänka på när man installerar ett väggskåp?

sätta i en ny väggskåp är ett bra sätt att förbättra utseendet och funktionen hos många områden i hemmet. Vare ersätter köksinredningar eller installerar nya badrumsskåp, finns det några grundläggande steg som gäller alltid när man installerar ett väggskåp. Efter dessa tips kommer att göra det lättare att placera skåpet samt att det är ordentligt fastsatt i stödjande väggen. Innan du någonsin försöker hänga skåpet, är det en bra idé att göra en sammanfattning av den skåp på väggen där installationen kommer att ske. Detta kan åstadkommas med ett måttband eller måttstocken och en penna. Tanken är att se till att du har en guide för att släppa ut väggskåp i exakt rätt höjd och i idealisk position längs väggen. Ta sig tid att göra det enkelt utkast kommer att spara mycket tid och frustration. Med konturen på plats, lokalisera väggreglar som kan användas för att installera stöd för järnvägen som kommer att balansera vikten på skåpen. Det finns batteridrivna stud finders som kommer att göra denna uppgift snabbt och enkelt. Använd pennan för att markera platser för reglar och sedan bestämma var du ska köra in skruvar att säkerställa stödet järnväg och senare väggskåp enhet när den vilar på järnväg. Efter att ha installerat stöd järnväg, överföra de orter där reglarna på baksidan av skåpet enhet. Oavgjort i de webbplatser där du vill skapa pilot hål för skruvarna i stöd av väggskåp. Se till att borra dessa hål före montering av skåp på stöd järnväg. Också borra ett grunt pilot hål på motsvarande plats på väggen själv. Det gör det mycket enklare att rada upp hålen och snabbt tråd i skruvarna i väggen studs.

Säkra alltid väggskåp med en skruv i mitten av utrymmet. Innan threading längre skruvarna i reglarna, använder en nivå för att försäkra att skåpet hänger ordentligt på väggen. Ingenting undergräver ett kök renovering som ett skåp som är krokig på väggen. Skulle du behöva justera höjden på ett hörn av väggskåp enheten, göra justeringen sedan använda för att kontrollera att placeringen är perfekt. När du är nöjd med positionen, installera de återstående stöd skruvarna.

När du installerar ett skåp, är det en bra idé att ha ytterligare minst en person närvarande. Den andra enskilda kan hjälpa dig att anpassa skåpet ordentligt och även hjälpa håller den på plats som de första skruvarna är gängade i väggen. Detta gäller även då hängde ett litet skåp som en del av ett badrum renovering. Med ett extra par händer och ögon, kommer arbetet att bli mycket lättare att genomföra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.