Vad bör jag tänka på när de släpper ut en annons behöver?

En stor fördel en lokaltidning har över sin media konkurrensen är förmågan att stanna i en abonnent långt efter den första anblicken. Detta är anledningen till en välplacerad klassificeras annons kan vara så effektiv. Tusentals potentiella köpare eller de sökande får tidningarna varje dag, och en betydande andel av de abonnenter läs annons behöver avsnittet rutinmässigt. Detsamma gäller för fri shopping tidskrifter distribueras på restauranger och andra butiker. Dagens webbläsare kan bli morgondagens köpare. Men vad bör man tänka på innan du släpper ut en annons behöver i din lokaltidning eller shopping tabloid? En av de viktigaste inslagen i en annons behöver är formuleringen. Tidningar avgift vanligen av ord eller rad, så kortfattad och tydlighetens skull bör ditt mål. Tänk om din produkt eller tjänst eller arbete öppningen från synpunkt av en potentiell kund eller sökande. Vad skulle vara det mest väsentliga bitar av information en sekretessbelagd annons skulle kunna leverera? När det gäller ett begagnat fordon, till exempel, kanske du vill nämna modell, färg, körsträcka och utgångspriset. Dessa är troligen de frågor som en potentiell köpare skulle be, så redigera klassificerad annonstexter för att inkludera grundläggande beskrivande information. Information som kan vara bra att veta, men inte nödvändigt kan vänta på ett ansikte mot ansikte möte. Titta på befintlig annons behöver kopiera eller arbeta med tidningens Kundombudsman att pare ner din beskrivning. En annan faktor är personlig kontaktinformation. Se till att du är bekväm med att publicera ditt hem eller arbete telefonnummer i ett offentligt forum. En annons behöver kan generera en stor mängd berättigat intresse, men det kan också generera en del oönskad uppmärksamhet om du inte sätta gränser. Om du inte kan ta emot telefonsamtal efter en viss tid, eller om du hellre vill ha dig lämna ett meddelande på en telefonsvarare nämner detta i din annons behöver. Även om du säljer din punkt på den första dagen kommer att klassificeras annons fortsätter ofta att köra tills du avbryter den. Om du inte vill fortsätta ta del av undersökningar, köra din annons behöver för en minimal tid.

Många potentiella kunder vet exakt vilka kategorier av annons behöver avsnitten de behöver för att skanna, så se till att din annons är korrekt placerad. Oönskade soffa kan betraktas möbler, men det kan också betraktas som ett hushåll bra. Om du har en kombination av produkt att sälja, får en annons behöver under en Diverse vara lämpligt. Mest beskrivande ord om ditt objekt ska visas först, börja med namnet på objektet. Många tidningar ordna radannonser i alfabetisk ordning, så en annons som börjar med "Soffa, brun och vit, sällan använda" kommer att bli mer märkbar än "brun och vit soffa till salu. "

En annan faktor innan du lägger en sekretessbelagd annons är priset på varan, liksom din trohet till den. Pruta och motbud är ofta en del av process för privat försäljning. Om priset är inte förhandlingsbart, använder ord som "fast" i din annons behöver. Om du har en viss flexibilitet eller är villiga att pruta, kan du innehåller frasen "eller bästa erbjudande" (ofta förkortat "OBO") efter din första fråga pris. Det låter som ringer vet att ett skäligt erbjudande kan vara acceptabelt. Om punkten av sekretessbelagda annonsen är att flytta oönskade objekt snabbt, visar flexibilitet på priset kan vara en bra plan att följa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.