Vad är vissa typer av dekorativa Boxes att göra?

Oavsett om du gör din egen dekorativa lådor från grunden genom att vika av kartong, eller om du väljer att köpa färdiga lådor, kan du göra alla typer av dekorativa lådor från papper ensam. Målat glas, trä och tyg klädda dekorativa lådor finns också möjligheter. Dekorativa askar göra en fin present, kan vara roligt och lätt att göra och är utmärkta för lagring av alla möjliga saker från bilder på farkoster leveranser till pappersarbete. Det finns många typer av hantverk böcker på marknaden som innehåller instruktioner för att skära och vika kartong, både mönstrade och rena färger i dekorativa lådor. Hat lådor, askar skjorta och stora och små askar present i alla former kan göras på detta sätt. När du behärskar den grundläggande rektangulära och runda papper dekorativa lådor, kan du försöka nyhet former som hjärtan, trianglar och hexagoner.

Antingen ett handgjort eller lagra inköpt rund hatt fält kan göras till en viktoriansk stil Keepsake box genom att täcka den med blommor presentpapper och band och rosetter för trimning. Decoupage medium, finns i hantverk butiker, är bra att använda med presentpapper eller papper urtag från tidningar. Dekorativa lådor används för att lagra bilder kan ha fotografier tillämpas på boxen också.

Dekorativ lådor kan verkligen hjälpa försköna röran som du kan skapa i rutan som passar allt utrymme du behöver förvaring i. Till exempel en låda stor nog att rymma TV fjärrkontroller, tidningar och liknande kan göra en familj rum ser mycket snyggare. Överbliven tapet är stor för att ansluta boxen i med inredning i rummet.

Även barn kan dekorera sina egna färdiga kartong kartong lagring med bilder klippt från tidningar, eller med egna konstverk. Dekorativa lådor kunde ha varje barns namn på dem och staplas i hörnet av ett familjerum eller placeras i en bokhylla på skoj, men ändå funktionell förvaring. Gör dessa dekorativa lådor kan vara en rolig familj hantverk projekt!

Du kan göra vadderade, tyg klädda dekorativa lådor med täcke vadd och spray lim. Var noga med att använda robusta kartonger som kommer att hålla vikten på vadd. Målat glas och trä dekorativa lådor kan göras i hantverk klasser, eller från att följa anvisningarna i hantverk böcker, och göra vackra presenter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.