Vad är rostfritt stål Kontakt papper?

Kontakta papper, självhäftande vinyl film som har använts sedan början av 1950 att täcka hyllor, är linje lådor, och förbättra diverse andra hushålls-och hantverk finns i en mängd olika dekorativa ytskikt av rostfritt stål. Rostfritt stål kontakt papper används på samma sätt som varje annan form av kontakt papper, men är märkta med faux finish som efterliknar utseendet av rostfritt stål. kan Rostfritt stål kontakt papper användas för att täcka otaliga ytor, men används ofta för projekt som hänför sig till köket. Med rostfritt stål finish på köksutrustning, har rostfritt stål tillbehör också blivit populärt. En yta som var reserverat gång för kommersiella och medicinsk kvalitet interiörer, rostfritt stål, speciellt borstat rostfritt stål, är en finish som markerar den moderna köket i det nya millenniet. Rostfritt stål kontakt papper kan användas för att omvandla kökstillbehör anpassa sina moderna ytskikt eller att skapa utseendet av rostfritt stål på ytor som behöver en ansiktslyftning.

Fördelen med att använda rostfritt stål papper kontakt är främst kostnaden. Rostfritt stål kontakt papper är ekonomiskt och kan användas i en mängd olika tillämpningar. Några exempel på kök projekt använder rostfritt stål, papper kontakt omfatta Resurfacing soptunnor, luckor, behållare, och utsatta hyllor eller ytor. I några exempel på projekt från olika tillverkare, renovering kylskåp har varit en föreslagen användning om den skulle framstå som ett svårt projekt att genomföra.

Liksom andra kontakt papper, har rostfritt stål kontakt papper tryckt rutnät på självhäftande stöd för exakt skärning mätningar. Några tillverkare av rostfritt stål kontaktpapper sälja sina produkter på förhand bredder och längder och andra kan anpassade längder måste beställas. Priserna varierar, men i genomsnitt ungefär $ 1. 00 US dollar per kvadratfot. Förutom att rostfritt stål finish, andra faux finish, inklusive koppar, tegel, läder och mässing, finns tillgängliga.

Även om användningen av rostfritt stål kontakt papper är ett populärt val för kök och bad projekt, projektet Möjligheterna är inte begränsade till dessa riken ensam. Stort sett allt du kan täcka med kontakt papper kan förbättras med faux finish papper såsom rostfritt stål versioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.