Vad är några tips på Kylskåp Reparation?

Professional kylskåp reparation kan vara ganska dyrt, men kan många reparationer göras utan professionell hjälp. Några av de vanligaste problemen är faktiskt lätt att åtgärda. Allt som krävs är lite tid och några enkla instruktioner.

Om kylskåpet inte kommer att visas efter att den har flyttats, är problemet troligen en lös tråd. Enkelt koppla den viktigaste nätsladden och ta sedan bort den bakre tjänsten panelen. Att avgöra vilken tråd är lös, kontrollera varje tråd på ett systematiskt sätt. När slaka lina upptäcks, helt enkelt dra åt den eller kopplar in den igen.

Placeringen av kylskåpet kan orsaka problem med maskinen, liksom. De flesta kylskåp kan inte säkert hålla maten kall om den omgivande luftens temperatur dipp under 60 grader Fahrenheit (15,5 grader Celsius). Ju lägre temperaturen i den omgivande luften sjunker, desto mindre ofta kompressorn löper. I de flesta kylskåp, om den omgivande luftens temperatur sjunker under 40 grader Fahrenheit (4,4 grader Celsius), då kompressorn stannar helt och mat kommer att förstöra. Flytta kylskåpet till en varmare plats kommer lätt att åtgärda problemet utan att använda en tekniker kylskåp reparation. En lätt kylskåp reparera innebär fastställande av en trasig packning nära kylskåpsdörren. Utan en snäv passande packning, kommer el till spillo. Om packningen är helt enkelt sprack och inte behöver bytas ut, rulla packningen öppna. Sedan gäller silikon täta på insidan av packningen.

Om packning på kylskåpsdörren behöver bytas ut, finns det några fler steg. Först för en ny packning för särskilda kylskåp märke och modell. Packningar är vanligen hålls på plats av en bit engagemangsarvode band eller skruvar-eller båda. Rulla tillbaka packningen och lossa skruvarna. Slip packningen fram under hållare. Placera ny packning över toppen av hållare nära dörren hörn, sedan skjuter packningen under hållare. Dra åt skruvarna på hörnen först, men är det viktigt att inte dra över dem-eftersom de kommer att knäcka den plastfilm som av dörren.

Kylskåp reparation kan vara svårare om apparaten inte är rätt att hålla maten kall. Några sätt att snabbt kontrollera om kylskåpet är att bibehålla rätt temperatur är att sätta ett kylskåp termometer i mitten av mitten hyllan. Det borde stå mellan 34 till 40 grader Fahrenheit (1,1 till 4,4 grader Celsius). Om en enkel termostat justering inte kommer att lösa problemet, kan kylaren rullar eller kylare fläkt vara tilltäppt eller blockeras under eller på baksidan av kylskåpet.

Ibland hitta problemet är bara halva striden. Kylskåp reparation kan bli en skrämmande uppgift och problemet kan förvärras om den inte är ordentligt fastsatta. I många fall, om kylaren spolar, kondensor fläkt eller kompressor behöver bytas ut, kommer en professionell service man behöver kallas. Ofta kommer en sådan ersättning skall omfattas av garantin och kan ersättas av en skicklig tekniker gratis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.