Vad är några idéer för våren hantverk?

Våren är säsongen för att kasta bort den varma tröjor och pröva något nytt och roligt. Oavsett om du firar en fjäder semester eller bara glädje av säsongen själva, det finns massor av roliga och underhållande hantverk för dig att prova. Vare med barn, en partner, eller på egen våren hantverk kan ge nytt liv åt ditt hem och trädgård. Om du fira påsk, ingen vår hantverk kan vara roligare eller hemgjord än dekoration ägg. Istället för att köpa plast ägg till att miljön inte kommer att uppskatta, gå grönt i år med traditionella hårdkokta ägg dör. Även kit finns i de flesta livsmedelsbutiker runt mars, kan du enkelt färgämne ägg hemma med mat färg. Använda pappersmuggar, blanda olika färger genom att kombinera grunderna i rött, blått, grönt och gult. Försök att göra en "sunrise" ägg genom att släppa i gult färgämne, ta bort och hålla halvvägs i orange, och sedan hålla kvart i röd färg på en minut. Nu när papperet snöflingorna har sjunkit, varför inte dekorera med vackra blommor origami? Origami papper finns i en mängd olika ljusa mönster och färger, och kan vikas och skär i varje blomma tänkbara. Även böcker finns på hantverk och butiker konst, ett brett utbud av origami mönster kan hittas online gratis också. Du kan samla dessa våren hantverk tillsammans i buketter, eller ens tråd ett snöre igenom och hänga vid olika längder från taket på en flytande blomma trädgård. Att förbereda din trädgård eller uteplats för varma kvällar utomhus, du kan krydda belysning med handmålade papper lanternor. Inköp runda eller fyrkantiga vita lyktor på hantverk, belysning eller hemma Utsmyckning butiker och använda vatten färger för att måla nyanser. Detta är en bra aktivitet att göra med barnen, eftersom de kan verkligen låta sin fantasi löpa amok med dessa målade ljus. Sträng lyktor på en strand med vit jul ljus för en magisk, glödande utomhusmiljö.

Om våren i ditt område kommer med en bris, nu är det dags att testa din kite-making färdigheter. För en traditionell diamant drake, göra ett kors träbit och knyt snöre runt varje ände för att göra en diamant ram. Limma ett papper diamant på ramen och fäst ett långt snöre i botten för att flyga linjen. Du kan dekorera din drake med dekaler, färg eller kritor innan du ansluter den till ramen. Var noga med att tejpa botten av flyger linjen med en bit kartong, inte bara att bidra till att hänga på draken, men du kan även linda strängen runt kartong för att förhindra tovor och knutar när den inte används.

Våren är det dags att komma ut och njuta av den skönhet som naturen har att erbjuda eftersom det föder barn varje år. Spring hantverk bör understryka naturen och naturresurserna i världen, och bör göras utomhus i starkt solsken så mycket som möjligt. Vare sig med vänner, barn, eller bara dig själv, kan du få ut av vintern blues och lysa upp ditt liv med lite frisk våren hantverk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.