Vad är några idéer för utsmyckning Lampskärmar?

Decorating lampskärmar kan vara mycket roligt och ett bra sätt att återvinna en gammal lampa till något stylish. Du kan vara så enkelt eller utveckla som du vill, när smycka lampskärmar. Snäckskal, pärlor, fransar, snören, band, strass och tofsar är bara några av de saker du kan använda för gränserna på toppar och /eller botten av lampskärmar. Tyg färg och /eller tyg kan också användas för att omvandla skuggan själv. Med bara lite tid, några billiga material och mycket fantasi man kan ha roligt decorating lampskärmar för att passa alla rum. p

Elegant lampskärmar kan göras med en kvarleva av lyxiga material, några pärlstav fransar och /eller strass. Använd god kvalitet tyg lim för att fästa tyg i skuggan. Du kan använda sammet och satin eller vad som helst så länge du applicerar limmet försiktigt så den inte visar under tyget. Ett enkelt sätt att göra en glamorös nyans är att limma en bit av en fjäder boa som en klippa på den nedre delen av lampskärmen.

För barnens rum kan man måla enkla, flummiga mönster på skuggan med tyg färg. Dessa skulle kunna fjärilar, bilar eller djur beroende på temat barnets rum. När decorating lampskärmar för barnens rum, du kan heta limmet nyhet suddgummin på botten eller toppen av skugga för en gräns. Återigen kan dessa finnas några roliga former för att gå med temat som en baseball suddgummi gränsen för en sport-tema barns sovrum.

En strand-tema lampskärm kan fungera bra för en stuga. Du kan göra en snäcka gräns och kanske stencil på en design som en sjöstjärna eller båt. Prova decorating lampskärmar som är liknande, men i olika färger och motiv för att samordna med varje rum i stugan.

, Enkel kan traditionella nyanser göras genom limning solid färgade tyg på skuggan och lägga till en gräns flätor eller band. Du kan lägga till större intresse för detta utseende genom att lägga till dubbla rader av trim. Prova en rad i en annan bredd än den andra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.