Vad är några användningsområden för piprensare?

Medan piprensare ursprungligen användes för att rengöra pipor, och fortfarande kan i vissa fall har de nu många andra användningsområden, inbegripet att göra och dekorera Craft-projekt och använda som praktiska hushåll verktyg.

Barn älskar att använda piprensare för allt från att insekt ben och antenner spindlar papper plåt eller nyckelpigor att hänga sina konstverk för visning. Piprensare fungerar bra som krokar för hemgjorda smycken, eller de kan förvandlas till smycken genom att helt enkelt vrida en röd och en vit tillsammans för att forma en Sockertopp. Gröna piprensare kan vridas i triangeln former för att göra julgranar. Förutom prydnadsföremål, kan piprensare användas för att göra andra roliga föremål såsom käpp människor, eller de kan användas för att ersätta skosnören eller band hår. Välj den mjukare alternativ, som ibland kallas chenille stammar, för dessa idéer. Du kan också använda piprensare för att göra söta accenter för gåva paket eller som servettringar till en speciell fest. Med några piprensare och lite fantasi, barn och vuxna kan göra projekt roligt båtar och tillbehör. Men piprensare är inte bara bra för kul. De är också praktiskt runt huset eller butiken. Använd piprensare som små skrubba penslar att rengöra små delar eller att komma i skyddade områden. De fungerar bra för rengöring blockeringar i tips lim flaska eller andra flaskor spruta, och de är också praktiskt för rengöring sipper koppar eller sport koppar som har liten pipar.

Här är ett annat fantastiskt användning för piprensare som de flesta föräldrar kommer att uppskatta. Använd dem för att hålla barnen upptagen i bilen. Piprensare finns i massor av färger och inte kosta mycket, så plocka upp en bra sort och låta dina barn leka med dem under långa bilturer. Uppmuntra dina barn att vara kreativ och se hur många olika saker som de kan göra från piprensare. Sedan plocka upp ett lager behållare med lock för att hålla dem till hands för framtida resor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.