Vad är några ansiktsmålning Idéer?

ansiktsmålning är ett roligt sätt för barn att fira Halloween eller födelsedagar. Vanligtvis en vuxen är utsedd att måla ansikten barn med akvarell färger. Kombinera ett par idéer ansiktsmålning kan bidra till att göra några spektakulära konstruktioner.

På ett hantverk butik, köpa färg för ansiktsmålning. Om du målar ansikten flera barn, till exempel vid en karneval eller Halloween party, överväga att göra din egen, som du kan spara mycket pengar. För varje färg för färg, måste du blanda ihop ett par pumpar unscented handkräm med två droppar affisch färg och två droppar av flytande handtvål. Ju mer färg du lägger, desto mörkare färg du kommer att uppnå.

ansiktsmålning idéer sker bland annat genom en bekväm stol för dina kunder att sitta i. De kan sitta ner en stund och sitter på en pall kommer snabbt bli obekväm. Position ett bord nära stol med nödvändiga förnödenheter du behöver. med alla leveranser lätt tillgänglig är en av de viktigaste tipsen ansiktsmålning. Du kommer att behöva möta måla, en kopp vatten, olika storlekar på penslar, färg svampar, vävnader, en fuktig svamp för att korrigera fel, och en spegel. Tops också fungera bra för ansiktsmålning, eftersom du kan slänga ut dem efter varje kund. Även om det inte är nödvändigt, kan det vara en god idé att ha några exempel på ditt arbete händig, för kunderna att välja mellan.

Enkel design på kinden kan göras med en fin spets borste. Inrättas för ansiktsmålning med en uppsättning köpta akvarell, eller din hemgjorda färger ansikte, och en liten kopp med rent vatten. Rengör borsten mellan färger och människor. Enkel ansiktsmålning idéer omfatta semester teman såsom en snögubbe, en julgran, pumpor, fladdermöss, häxor, hjärtan, eller cupcakes. Enkla, vardagliga tankar innehålla en fjäril, katter, en prinsessa, skriver tass och andra djur.

Skapa komplicerade mönster, till exempel en tiger eller Dracula, kräver hjälp av en bas färg. För att basen färgen jämn och felfri, använd en svamp. Skär svampen ansiktsmålning i halva att skapa en skarp kant som kan användas för att göra skarpa linjer och rena kanter. Du kan också skapa en PUNKTERA effekt med en porös svamp. Använd olika bred och fin-tip penslar för att skapa din design över toppen av bas färg. finns många ansiktsmålning idéer mer spektakulära med tillsats av glitter. Tillsätt en liten mängd ansiktsmålning glitter till vaselin och försiktigt över toppen av formgivningen. Förvara glitter borta från ögonen, eftersom det är gjort av glas och kan orsaka allvarliga skador.

Barn har mycket svårt att sitta stilla under lång tid . Schabloner bidrar till att det ansiktsmålning processen enklare och snabbare. Tänk på några idéer ansiktsmålning, såsom hjärtan, fjärilar och pumpor. Skiss formgivningar ut med svart bläck, låg en bit av acetat över toppen och skär ut med en hobby kniv. Det är nu klar för användning. Om du har problem med att komma med idéer ansiktsmålning att använda med din monter, överväga att köpa en bok av mönster, finns på de flesta båtar butiker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.