Vad är några Valentine’s Gifts jag kan göra?

Det är kul att överraska nära och kära med hjärtans presenter du göra själv. Kom ihåg att du behöver inte skapa någonting utarbeta, men lägger tanke och kärlek bakom din handgjorda presenter som är det Alla hjärtans dag är tänkt att handla om. Du kan göra små, söta presenter med en Alla hjärtans tema att följa en butik, köpte chokladask eller din egen bakning. Heart decoupage ex, tavelramar, kuddar, nyckelringar, bok märken, Keepsake lådor, smycken och stickade grytlappar är bara några av de många saker du kan göra för Alla hjärtans presenter utan att spendera mycket tid eller pengar.

Stickade grytlappar kan göras snabbt och enkelt med skrot garn som du dubbelklickar som man stickar. Du behöver bara lägga till lite röda eller andra hjärtans färg för att skapa en central figur i mitten. Två HANDSTICKAD hjärta grytlappar och ett parti av hembakade kakor kan definitivt säga "jag älskar dig" på Alla hjärtans dag. Alternativt kan du korsstygn ett litet hjärta bild med orden "Jag älskar dig" eller vad du vill och presentera den i en liten ram och kopplar den med band eller rafia en glasburk full med hembakat bakning. Du kan också göra en sammanfattning pärlstav halsband med ett hjärtformat pendel och stoppa in den i ett kuvert med en Alla hjärtans-kort. Keepsake lådor i obearbetad trä kan hittas på många båtar butiker och göra stora hjärtans presenter eftersom du kan anpassa dem. Till exempel kan du måla rutan och sedan stencilen på mottagarens ursprungliga i ett slumpmässigt mönster över rutan och måla små hjärtan emellan. Ett barns presentförpackning kan göras i ljusa färger, medan en mans skulle kunna göras med hjälp av tre olika träslag ton ytskikt från ljust till mörkt. p

Tiny presenterar t. ex. bokmärken och nyckelringar kan också vara personliga med initialer. Needlepoint eller korsstygn kan användas för att boka märken och ett trä hjärta utskuren som du målar kan göras till en nyckelring för att stoppa in i din Valentine's kort. Du kan hot-lim Wooden Heart urtag till tavelramar när du målar dem eller bara göra en hjärtformade kasta kudde som en Alla hjärtans present.

Hjärt-decoupage poster såsom lådor, brickor och tavelramar gör också trevligt hjärtans presenter. Välj ett tema och färgschema för att hålla bitar från att se alltför klibbig. Du kan använda pastellfärger och viktorianska motiv eller bara hjärtan och blommor i olika nyanser av rött. Decoupage projekt är perfekt för dem som älskar att klippa och limma!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.