Vad är några St Patrick’s Day Crafts?

St Patrick's Day hantverk är enkla att skapa med några objekt hittades runt huset. Konstruktion papper och lim är hantverk verktyg som alla barn älskar att använda och kan skapa många olika typer av projekt. När du använder grundläggande St Patrick's Day former som pysslingar, Shamrocks och regnbågar är fantasin den enda begränsningen.

pysslingar är en stapelvara i St Patrick's Day hantverk. Grundformen utskuren konstruktion papper kan göra en söt Leprechaun ansikte. Använd en röd oval för näsan, en orange triangel för skägg och vita cirklar för ögonen. En grön rektangel och grön fyrkant tillsammans skapa en hatt, medan en svart rektangel och mindre gul fyrkant gör bandet och spännet på hatten. Barn älskar att göra dockor, så dessa former kan också användas för att göra en marionett papperspåse genom limning av dem till en papperskasse, med luckan i munnen.

För en lektion i växter och odling, skapa en gräsfrön tomte. Ta en enkel Styrofoam ™ kopp och klippa några hål i botten. Har barnet dekorera sidan av koppen med en tomte ansikte. Fyll koppen med jord och placera några gräsfrön ovanpå. Inom en vecka kommer koppen grönska "hår" på toppen av Leprechaun ansiktet.

Shamrocks är en mångsidig form för att skapa St Patrick's Day hantverk. De kan användas för att göra kransar av limning grupper av dem i en cirkel mönster, eller de kan bli "löv" på ett träd. De kan även användas som grund för en Shamrock pojke eller flicka. Använd en stor Shamrock för kroppen och en mindre för huvudet. Rita ett ansikte på huvudet och tillsätt några armar och ben tillverkade av sträng. Använd små Shamrocks för fötter och händer.

Rainbows göra en utmärkt grupp projekt för stora väggdekorationer. Klipp ut barnens handavtryck i många färger. Make regnbågsfärgade rader ur de grupper av hand utskrifter. Vid slutet av regnbågen, göra en stor svart "potten" Klipp ur svart papper. Använd choklad guldmynt att "fylla" potten genom att tejpa dem mot väggen och njuta av dessa behandlas med barnen på St Patrick's Day.

Hanging St Patrick's Day hantverk ger en trevlig stämning, särskilt i ett klassrum. Little hattar kan göras genom limning av ett uppochnedvänt Styrofoam ™ kopp till AA små papper tallrik. Barnen kan limma ihop dem och måla dem gröna. Lägg till en svart pappersremsa och guldspänne för dekoration och snöre en galge från toppen av hatten.

Mobiler är ett utmärkt sätt att kombinera alla dessa populära St Patrick's Day hantverk tillsammans. Använd en regnbåge som toppen av mobil och hänga olika former av det. Pysslingar och krukor av guld är särskilt lämplig eftersom pysslingar är beskyddare av guld vid slutet av regnbågen. Med hjälp av fantasi och grundläggande former kan vem som helst göra ett hus fullt av irländsk anda med sina barn för att fira St Patrick's Day.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.