Vad är några Kids ’Crafts projekt?

Idéer för hantverk projekt som barnen njuta är bra att ha till hands för regniga och snöiga dagar då utelek har begränsats, och är även bra för barn "parter i skolan eller hemma. De flesta barn om att göra saker, men barnen hantverk projekt är också ett bra sätt att bygga upp motorik, hand-öga-koordination och kreativa uttryck. Kids 'hantverk projekt ska vara roligt nog för att fånga barnens uppmärksamhet, men enkel och ålder lämpliga för att undvika frustration. Du kan välja att använda båtar byggsatser för projekt eller vara mer kreativ och material på sidan. Kids 'hantverk projekt som säljs i kit är lätt att hitta, men tänk på att välja åldersanpassad byggsatser. Om du föredrar att använda båtar material du har på handen, betrakta din publik och se till att undvika material som mycket små barn kan äta. Också vara beredda att hjälpa små barn med flera tråkiga aspekter av crafting såsom styckning.

Några av de bästa barnens hantverk projekt för små barn innebär enkel ritning, skärning och limning. Eftersom barnen vill göra saker som de kan använda, är en av de bästa båtar projekt för barn i alla åldrar att dekorera en sko ruta för att lagra personliga tillhörigheter. Med bygg-papper, lim, klistermärken, glitter och annat material hantverk, kan barnen dekorera en skokartong och locket i sin egen personliga stil och sedan använda den för att hålla sina baseball cards, favorit leksaker eller andra objekt.

Vissa helgdagar inspirerar ofta barnen att vilja att vara kreativ. Vare gör dekorationer för användning om huset eller deras rum, barnens semester Craft-projekt är ett roligt sätt att få barnen delaktiga i speciella tillfällen. Dekorera tomma hushållspapper och toalettpapper rullar kartong med konstruktion papper att härma Santa Claus, pilgrimer, Frankenstein, eller andra ikoniska siffror semester. Barn kommer att få spela med dessa skapad siffror så mycket som gör dem.

De flesta barnen njuta av projekt med ett syfte, kan barnen hantverk projekt vara bara på skoj. Finger målning och färger vatten är bra sätt för barnen att uttrycka sig kreativt. Målning behöver inte ha ett syfte, men med hjälp av en vuxen, kan barnen också mat och utforma sina konstverk att hänga i sina rum eller ge bort i present till andra familjemedlemmar. Skulptera deg och lera är också kul hantverk material för barn.

Andra förslag för barnens hantverk projekt är att sticka marionetter eller strumpa marionetter för fantasilek. Sock puppets kan dekorerade med pärlor, knappar, eller tyg som antingen limmas eller sys på, medan stick marionetter kan göras från bygg-papper skära i djur eller människor former och limmas till Popsicle klubbor. Barnen njuta även göra smycken som kan bära, vilket kan göras från strängarna pärlor tillsammans eller från speciella smycken vinsatser.

Craft butiker och webbplatser överflöd med förslag för barn "hantverk projekt. Många projekt kan göras med enkla objekt hittades runt huset, medan andra kan kräva speciella material. Vare sig du väljer enkla eller mer detaljerade hantverk, engagera barnen i Craft-projekt är ett bra sätt att ha roligt och samtidigt främja och bygga kreativa färdigheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.