Vad är några Craft Idéer för barnkalas?

Craft idéer för barnkalas ska vara snabbt och enkelt. De flesta barnen njuta skapa hantverk och har en snabb, men kul Craft-projektet finns på ett barns födelsedagsfest kan hjälpa till att hålla det intressant. Naturligtvis de yngre barnen är, desto lättare att projektet bör vara.

Förskolebarn som är tre år till fem vanligtvis gillar alla typer av farkoster projekt så länge det handlar om ganska mycket färg och det är inte frustrerande att göra. Många hantverk butiker sälja stora säckar med blandat hantverk förnödenheter såsom piprensare, stora bitar av glitter, former skum och stora pärlor. Även något så enkelt som att hjälpa små barn dekorera papperstallrikar du har formats förhand att se ut som fjärilar kan vara en bra födelsedag Craft-projektet. Se till att barnen är gamla nog att inte sätta hantverk leveranser i munnen. Föräldrar bör hjälpa sina barn med hantverk samt övervaka verksamheten.

Bra hantverk idéer för barnkalas för barn i åldern sex och äldre kan omfatta målning t-shirts och /eller sneakers. Du kan även ange på inbjudan att barnen ska få gamla gymnastikskor och /eller en t-shirt för att måla och sedan ge alla tygets färger och penslar behövs. Enskilda modeller som barnen kan bygga ihop eller enkla smycken som halsband och armband är andra stora båtar idéer för barnkalas om du ger allt material.

Du kan använda målarens droppe dukar för att täcka ditt bord och golvytan under bordet när hantverk behöver någon form av målning och limning. Kommer inte bara att skydda dina möbler, men det kommer att rensa upp lättare för dig. En av de bästa båtar idéer för barnkalas är att funktionen Hantverksgården i början av den part som hjälper till att få mindre pratsam barnen något att fokusera på och ger vissa möjligheter till interaktion och diskussion. Om du har några vuxna övervaka ett mer aktivt spel med barnen efter det hantverk medan andra vuxna städa upp, kan detta variera aktivitetsnivån i partiet för att hålla barnen intresserade och dessutom hålla den oreda under kontroll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.