Vad är några Craft Decor idéer till en stuga?

Craft inredning idéer för en stuga kan vara mycket roligt eftersom du kan vara så lekfull och kreativ som du vill. En stuga är platsen för en bekväm, avslappnad stil och nästan allt är tillåtet. Det är en bra idé att hålla sig till ett tema även om du går till en nyckfull utseende, men var inte rädd för att använda din fantasi och dina favoritfärger.

Det fantastiska idéer hantverk inredning för en stuga är att de erbjuder ett bra tillfälle att prova några nya hantverk. Om du gör ett misstag eller om det är lite kluvet färg här och där det inte kommer att så stor roll. Skillnad crafting inredning punkter för en mer formell livsrum, små brister oftast bara lägga charm i en stuga miljö.

Du kan också i stort sett komma undan med färger som kanske inte fungerar i ditt vanliga hem. Till exempel, cool, kan pastell middag mynta toner av rosa, grönt och gult inte smälter in i de flesta dekorera ser ut idag, men lägga till en avslappnad breezy känsla till en sommarstuga. För en varmare sommarstuga utseende, kan du prova isglass toner i orange, hallon eller lime. Försök att inte gå alltför ljusa i färgen intensitet även i en stuga om du inte använder utbrott av oväntade färger i små områden. Tanken är att ha en bekväm och leva utrymme. När du har valt ett färgschema för din stuga, kan du tänka på några saker på. Några bra hantverk inredning idéer till en stuga ingår stencil-målning mönster på trappan risers, göra en väggmålning vägg, gör sol fiskare för fönstren och skapar vackra gardiner för varje rum. Planera dina projekt framåt så att du är säker på att du har allt du behöver vid stugan.

Spendera tid på idéer hantverk inredning för en stuga kan vara något du kan göra själv för att koppla av eller med vänner eller familj på något roligt att göra. Kom ihåg att om du skapar dekor objekt med andra kan du förlora lite kreativ kontroll, så något vid stugan som du verkligen vill utformad på ett visst sätt kan bäst göras av dig ensam. Men antingen ensam eller tillsammans med andra tillbringar dagen i stugan som arbetar med ex kul farkoster som också liva upp inredningen kan vara både underhållande och produktiv!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.