Vad är fördelen med att köpa Unfinished Cabinets?

köpa färdiga skåp har många fördelar. Du kan måla eller märka dem för att matcha färgen på andra skåp i hemmet. Alternativt kan du välja en helt annan färg för att samordna med och lägga till nya intresse för ditt hem övergripande inredning. Du kan också välja format för ofärdiga skåp som bäst passar in i den stil du vill ha i ditt hem. Till exempel, om din inredning stil är modern, kan du då välja färdiga skåp med släta, släta ytor och rena linjer. Men om du har en viktoriansk inredning i åtanke kan du välja en utförligare ofärdiga skåp utformning såsom skåp dörrar med en detaljerad molding trim eller ram. Eftersom det finns så många fläckar och slutar finns på gör-det-själv järnhandeln i dag, bör du inte ha några problem att hitta en tilltalande yta.

möjlighet att vara mycket kreativ är en stor fördel att köpa oavslutade skåp snarare än före färdiga sådana. En oavslutad skåpet skulle målas någon färg i regnbågens om du letar efter något annat. Du kan även ansöka intressant färg metoder färdigställda skåp som ett flammigt utseende som innebär ljusa och mörka nyanser av samma färg. För ett informellt, rustikt utseende, färg kan också spridas i ett tunt skikt på oavslutade skåp och torkas sedan lämna en subtil färg tvätta med ådring i träet som visar genom undersidan. En annan fördel i valet oavslutade trä vid renovering badrum eller kök skåp är att du kan välja ett skåp som passar in i ett handtag eller glasdörr som lägger till en attraktiv uppdatering till rummet. Även ett par glas fronted skåp kan bidra till att göra ett kök större. Om du kan använda en ny dörr handtag på alla dina skåp, kan den här uppdateringen omedelbart och ändra utseendet på ditt kök eller badrum.

Om du väljer färdiga skåp som kommer att inneha användbara detaljer såsom ett vinglas hållare eller belysning monterad under, kan du lägga till ny funktion till era rum också. Innan beslut fattas om vilken typ av oavslutade skåp du vill ha, kan det vara en god idé att titta på kök eller badrum affärer design och möbelaffärer för inspirerande idéer. Tittar på decorating tidskrifter och webbplatser kan också hjälpa inspirera idéer som du vill använda i ditt kök eller badrum skåp renoveringsprojekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.