Vad är det bästa sättet att rengöra Ränna?

Om du är en husägare, vet du fördelarna med att behålla hängrännor runt utsidan av ditt hem fri från varje hinder. Medan vissa villaägare delegera denna uppgift till en park och trädgård tjänst, är det möjligt att lära sig att rensa rännor med relativt liten ansträngning. Här är den enklaste och kanske det bästa sättet att rengöra hängrännor snabbt och effektivt. En av de första stegen i förberedelserna för att rengöra hängrännor är att samla in material som behövs för jobbet. Medan många människor är medvetna om att en stadig stege och en trädgårdsslang är väsentliga, de är inte alltid medvetna om andra verktyg som kan komma väl till pass under processen. Bara för att vara på den säkra sidan, samla föremål såsom en stor träslev, en enkel trädgård spackel, och stadiga påsar skräp. Glöm inte ett stadigt par trädgård handskar. Tillsammans med stege och trädgårdsslangen kommer dessa poster förbereda dig för i stort sett alla typer av hinder du kan hitta.

Med dina verktyg monteras, påbörja processen genom att placera stege i en position som gör att du enkelt kan komma åt rännstenen systemet. För att rengöra hängrännor effektivt är det viktigt att placera stege så att du lätt kan se in i hängrännor, och har båda händerna fria att använda dina verktyg utan att tappa balansen. Luta inte stegen mot lätta aluminium eller kåda takrännor, eftersom detta kan orsaka skada på systemet och skapa en annan syssla som måste åtgärdas.

Nästa steg i att lära sig ren hängrännor är att förstå vilken typ av hinder att ta itu med först. Generellt är det en bra idé att ta bort lösa föremål som löv eller kvistar först. Du kan uppnå detta genom att ösa Löst skräp från rännstenen med din HANDSKBEKLÄDD hand eller trädgården murslev. Dumpa skräp i soppåse som du går hellre än att bara kasta den till marken. Detta kommer att eliminera behovet av att kratta gården senare.

Nästa, fokusera din uppmärksamhet på hinder som inte är lätta att flytta. Detta kan inkludera smuts och skräp som är täckt på insidan av rännor. Använd trädgårdsslangen att spola vatten i rännorna. Detta kommer att fukta obstruktion och hjälp befria det från väggarna i rännstenen systemet. Du kan sedan använda spackel eller sked att ösa hindret ur rännor med lätthet.

Glöm inte att åtgärda eventuella hinder som finns i downspout. Använd trädgårdsslangen för att köra en stadig ström av vatten genom kroppen av downspout tills du ser ett stadigt flöde uppstår i den motsatta gaveln. Detta är en viktig del av noggrant rengöra en harts eller aluminium gutter system, som en fri downspout innebär mindre möjlighet för hängrännor att bli tilltäppt.

Förutom att veta hur man rengör aluminium rännor och hartssystem gutter, måste du också veta hur man rengör utsidan av rännor. Att hålla den belysta ytan av rännorna fria från skräp och smuts blir det lättare att upptäcka eventuella sprickor eller fastrostade områden som kräver någon typ av lapp eller ersättning. Även inspektera utsidan av datorn som rena rännor. Denna närbilder kommer ibland avslöja små problem som du inte skulle märka från marknivå, och du kan reparera dem innan de har en chans att bli stora problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.