Vad är det bästa sättet att måla Cabinets?

En relativt lätt och billigt remodeling alternativ för ett kök eller badrum är att måla skåp. Tillämpa ett nytt lager färg på skåp kommer att fräscha utseende gamla kantstötta eller blekta skåp och använda en ny färg kommer att helt ändra utseendet i rummet. Även målning skåp är enkelt, det är en långvarig process som sker i etapper, så kom ihåg att när du målar frysdiskar, är det en bra idé att lägga undan några dagar. Det bästa sättet att färg frysdiskar är att starta genom att samla nödvändiga verktyg: flera penslar, målning band, flera trasor eller pappershanddukar för sanering, golvskydd, en burk limning primer och en burk eller två glänsande färg. Inrättat flera bord täckta med tidningspapper eller något annat skyddsöverdrag. Det är här du kommer att måla skåpdörrar.

Nästa steg är att ta isär kabinetten på ett systematiskt sätt. Ta bort alla dörrar och gångjärn. Placera alla dörrhandtag, gångjärn och deras motsvarande skruvar i små blixtlås Smörgåspåsar och sedan lägga alla smörgås påsar ihop i en större väska. Att ta sig tid att göra detta kommer att hålla allt organiserat och re-bilagan kommer att bli mycket lättare. Innan du målar skåp, måste du förbereda dem. Om den gamla färgen eller trä är ovanligt mjuk och glansig, kommer vissa mild sandning bli nödvändiga, lagom till grov ytan, så att den nya färgen att hålla sig lättare. Efter att dörrar och ytor kabinetten har slipat, rengör dem med tvål och vatten från topp till botten. Ta bort eventuellt skräp, spindelnät, damm, eller bygga upp. När skåpen har torkat helt, tillämpa målning tejp intill kanterna på skåp på väggarna, disk toppar, golv och andra ytor. Detta förhindrar att måla händer där du inte vill det. Lägg dörrarna platt på borden täckta med yta skydd.

Skåpen är nu redo att vara fyllda. Borsta på bonding primer precis som färg. Använd en pensel för primer och olika borstar för färg. Två lager bindning primer rekommenderas, med en fyra timmar lång torktid mellan applikationer. Det är här det blir tidskrävande att måla skåp. Om du väljer att måla insidan av dina skåpdörrar, måste du ansöka primer åt sidan, låt det torka i fyra timmar, och sedan tillämpa den på andra sidan, med ytterligare fyra timmars torktid. Om du tid den korrekt, kan två lager primer skall tillämpas på båda sidor av varje skåp dörr på en dag. När primern har torkat helt på båda sidor av skåpdörrar, det roliga börjar! Måla skåp med stadiga, lätt slaganfall. Titta på rummet förvandlas med en fräschare, bättre utseende. Låt varje lager färg torka i minst fyra timmar mellan målningar och spela gälla två till tre skikt.

Vänta minst en dag för färg till torra innan de på nytt fästa dörrarna till skåpen. Först sätta gångjärn på dörrar och sedan lägga dörrarna tillbaka på skåpen. Kontrollera gångjärn är täta så att dörrarna ska hänga korrekt. Lägg sedan några dörrhandtag på plats och ta bort målning tejpen. Slutligen, luta dig tillbaka och njuta av ett väl utfört arbete!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.