Vad är bröllop Craft Ideas?

Många omfattar idén om att skapa sitt eget bröllop hantverk för utsmyckning både ceremonin plats och mottagning plats. Som ett resultat av många hantverk, tyg, samt partihandel återförsäljare säljer varor bröllop hantverk. Även bröllop hantverk idéer är begränsad till din fantasi, budget och preferenser, att idéer få din kreativitet flödar beskrivs nedan.

Bröllop hantverk idéer som har varit populära länge nog för att bli traditionella inkludera små flaskor med bubblor bundna med band för att ersätta miljöskadliga praxis kastar ris, flytande ljus eller blommor i små skålar i färgat vatten, och naturligtvis strör tabeller välkomstmiddag med blomma kronblad eller konfetti. Dessa är alla bra idéer om de vädjar till er, men det finns många fler bröllop farkoster idéer som du kan anpassa till ditt bröllop. Du kanske överväga att ersätta tryckta matchbooks med detta bröllop hantverk idé: Ta ett litet smyckeskrin och placera en Hershey's Kiss och Kram inuti med en liten anteckning läsning, "Puss kram från bruden och brudgummen". Detta är inte bara säkrare än levererar matcher, särskilt för en mottagning med barn i närvaro, men kan vara en söt touch när den är inställd på varje kuvert. Om du vill markera kuvert, köper små tavelramar och göra dina egna namnskyltar med en dator skrivare. Du kan välja ett eget teckensnitt och färg för namn och sedan ta dem i ramen. Gästerna kan ta tavelramar hem och återanvända dem. Välj ramar i silver, guld eller någon annan yta matchar bäst ditt färgschema.

Receptionen tabellen centerpiece också medger mycket kreativa idéer bröllop hantverk. Ljus, skålar fisk och blommor är alla faktorer som kan lägga en unik touch till din mottagning. Du kan välja att placera ett ljus inuti ett vinglas bundna med band och spets, eller du kanske vill flyta blommor i en liten guldfisk skål. Du kan även lägga till bättre fisk eller guldfiskar och tillåta gäster med barn att ta med dem hem. En bröllop hantverk idé som är mycket personligt, men kräver viss uppmärksamhet till genomförande, är att göra en "Wishing Well". I ett hörn av salongen, placera en medelstor elektrisk fontänen och har en pålitlig vän eller familjemedlem inrätta en videokamera där. Supply öre i en liten maska axelväska eller dekorerad låda på varje kuvert. Gäster är sedan uppmuntras att ta sina pennies till "Wishing Well", där deras personliga önskemål om bruden och brudgummen kan spelas in på video. Gästerna kan slänga sina slantar i fontänen, eller en dekorerad hink kan levereras. Bröllopet hantverk idé ger bruden och brudgummen med ett livslångt minne av de bästa önskningar deras vänner och familj.

Bröllop hantverk kan ta lite planering och arbete i förväg, men de kan lägga en mycket personlig touch till alla bröllop och mottagning. De flesta brudar-att-vara kommer att finna att deras vänner och familj är mycket villiga att arbeta med projekt med dem. För ytterligare idéer bröllop hantverk och inspiration, kolla din lokala bibliotek eller bokhandel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.