Hur ska jag ta bort sav från en kortlek?

försöker ta bort sav kan vara svårt och irriterande, speciellt från däck. Men det finns många sätt att enkelt och effektivt bort sav. Faktum är att många av dessa metoder inkluderar användning av vanliga hushållsprodukter. Till exempel är en av de vanligaste husgeråd för borttagning av kåda från olika ytor gnugga alkohol, som fungerar som ett lösningsmedel för att bryta upp sav, man löser det sig. Om du vill ta bort sav från trädäck, de flesta människor tillämpas enbart tunga fläckborttagningsmedel. Den finns tillgänglig på de flesta hemma centers eller butiker färg. Medan det finns olika typer av fläckborttagningsmedel, är det bäst att hitta en som är speciellt framtagen för att arbeta med svåra fläckar, såsom sav. Eftersom SAP liknar olje-base avslutas bör det lossnar lätt. Använd en mopp för att tillämpa fläckborttagningsmedel eller bara hälla ut det på ytan.

Vänta cirka femton minuter innan skrubba området med en borste, och skölj sedan bort det. En yttre däck strippa kan också användas för att avlägsna sav och innebär mindre skura. Enkelt tillämpa strippa med en pensel på de drabbade områdena i riktning mot träfibrerna. Låt stå i tio till femton minuter och sedan slang av. Som en bonus är de flesta strippan produkter avaktiveras med vatten, så någon avrinning inte kommer att skada miljön. Som ett alternativ till fläckborttagningsmedel på färdiga eller betsad däck Många föredrar att använda icke-utspädd Murphy ® Linsåpa. Även detta tillämpas i allmänhet med en mopp eller hällas direkt på det drabbade området. I likhet med andra sav removers, låta detta i blöt i cirka femton minuter, då området kan tvättas med träets ådring och sköljas. Eftersom detta är en oljebaserad lösning, kommer det att mildra sav, vilket gör det lättare att ta bort.

Andra människor har med framgång använt cement renare, som normalt används för att sanera Formica ®. Till skillnad från andra metoder av sav bort, betyder det inte behöver tränga in i träet. Vissa människor har också haft framgång med hjälp av mineral sprit för att ta bort sav. Efter skrubbatoppfraktionen utrymme måste skölja det bra, sedan följa upp med ett allrengöringsmedel och skölj igen.

Terpentin kan också användas för att avlägsna sav från däck. Denna metod sägs vara både snabb och effektiv. Även terpentin bör inte skada en befintlig yta, bör det endast användas i små mängder, precis tillräckligt för att fukta det drabbade området. Då området kan skrubbas med en stålborste. Nackdelen med att använda terpentin är att det kan lämna en oljig plats på trä. Dessutom terpentin är inte miljövänlig, eftersom det inte brytas ned med vatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.