Hur kan jag tjäna pengar sälja hantverk?

Om du är en Crafter och du älskar det du gör, kommer du någon gång, överväga idén att sälja hantverk och tjäna en liten inkomst från din passion. Om du vill sälja hantverk, men det finns vissa steg du måste följa för att säkerställa att resan är problemfri och trevlig. Det första steget för att sälja hantverk är att se till att du har en produkt som folk vill ha. Detta kanske låter enklare än det är. Sälja hantverk, inte bara din produkt behöver söka professionell men den måste också vara originell. Naturligtvis skiljer sig kraven oavsett om du gör smycken eller statyer trä, men grunderna fortfarande föreligger. Du kanske har lättare att sälja små objekt som har bara dekoration än att försöka sälja en dyr, extravagant målade bord.

När du har beslutat att sälja hantverk, behöver du en marknadsföringsplan. Du behöver inte skapa allt för komplicerad. En enkel pappersark beskriver dina mål, strategier för marknadsföring, priser och sjöfart eller transporter kommer att räcka. Om du vill sälja hantverk endast lokalt, måste du hitta en plats för det, om du vill sälja nationellt, bör du undersöka alternativ såsom eBay eller andra online-marknader.

När det gäller att göra en vinst, kan du alltid sälja hantverk med nog av en uppmärkning att klara sig igenom, men kom ihåg att starta små och skapa en bas kundkrets är viktigare än att sälja ett par artiklar till ett högre pris. Återkommande kunder är ofta bröd och smör för konsthantverkare. Försumma inte att hålla kontakten med personer som har köpt något av dig tidigare.

Det finns många sätt att dra nytta av dina talanger utan att sälja hantverk direkt till kunderna. Om du är kreativ, kan du lära förmodligen andra, skriva artiklar och böcker i ämnet, eller ens sälja dina mönster och modeller snarare än det faktiska hantverk. Bli inte låst till en enda idé. Hemligheten bakom en lyckad Crafter är ofta att diversifiera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.