Hur kan jag lära mig att Bead Mina egna smycken?

Det är lätt att Pärla egna smycken. Beading smycken kan vara så enkelt som att sätta pärlor du vill tillsammans på en längd av fisk-line, beading tråd, eller elastisk tråd med ett enkelt smycke bindande bifogas. Du kan lära dig att Pärla egna smycken genom att experimentera på egen hand, köpa en bra smycken gör bok eller gå en smycken gör klass.

Bead butiker, eller butiker hantverk som säljer pärlor, är utmärkta resurser om du vill lära dig att granulum dina egna smycken. Förutom redovisade pärlor, har de ofta smycken gör klasser. De flesta har broschyrer och böcker som visar dig hur granulum dina egna smycken. Du kan göra pärlstav armband, halsband pärlstav, och pärlstav örhängen för dig själv och presenter.

Även om du redan Pärla egna smycken kan du ta mer avancerade klasser eller läs mer avancerade smycken gör böcker så att du kan lära sig nya tekniker. Du kan prata med personalen på bead och butiker hantverk och ställa frågor och få information om produkter som hjälper dig att Pärla egna smycken. Du kan gå vidare från strängarna pärlor till mer komplicerade granulum mönster om du vill, till exempel lära sig att granulum egna smycken på beading vävstolar. Det är en bra idé att alltid vara på jakt efter intressanta pärlor du älskar. Om du har en liten, men väl älskade samling av pärlor, är det troligt din samling kommer att inspirera dig till granulum dina egna smycken vid något tillfälle. Tanken är inte att spendera en massa pengar att köpa pärlor du kan aldrig använda, men för att samla unika pärlor du verkligen älskar utan att spendera en förmögenhet.

När du Pärla egna smycken, är det oftast bäst att börja med enkla Beading projekt. Använd din pärla samling, kanske köpa ett par pärlor som fyllmedel, att skapa enkla pärlstav smycken. Titta på bitar av smycken du redan äger och slitage ge dig lite inspiration innan du Pärla egna smycken. Starta en liten klippbok att klippa och klistra bilder av favorit smycken du ser i tidningar är också en bra idé förrätt innan du börjar pärla egna smycken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.