Hur kan jag inreda ett rum för nästan ingenting?

Om du har drömt om redecorating ett rum, men inte har budget för det, ta hjärta. Experter säger att hur ett rum ser ut helt kan ändras genom att göra små saker som att flytta möbler runt, lägga till detaljer och använda färg. Även om du inte har råd att köpa något för ditt hem på denna punkt, här är några tips som hjälper dig att inreda ett rum för nästan ingenting.

Det enklaste du kan göra för att inreda ett rum på en budget är att måla väggarna. Om du äger ditt hem eller målning är godtagbart i din hyresgäst kontrakt, ändra väggen färger för en helt annan nyans kommer att ge en omedelbar effekt. Ingen roll hur mycket du är frestad, men inte väljer färger som är för ljusa eller för chockerande. De datum ett rum snabbt och du kanske upptäcker att du inte älskar dem så mycket på bara ett par veckor.

Ett annat bra sätt att inreda ett rum är att flytta högtalarna. Exchange sovrummet mattan för en på vardagsrummet. Flytta ett litet bord till ett annat hörn. Ändra fokus i rummet hjälper också. Organisera möbler så huvudfönstret framhävs, eller ser till att allt pekar på spisen eller TV-center. Jaga runt i andra lokaler för lampor och kuddar som kan flyttas till ett annat rum. Om du har böcker soffbord, visa dem på vardagsrummet eller sovrummet. För köket, gräva upp antik koppar och vattenkokare te och visa dem på disken. Om du har råd att spendera lite pengar för att inreda ett rum, investera i tyger. Gardiner, filtar, eller ett nytt kast kan ändra både utseende och känsla av rymd. Färska blommor eller en ny lampa med en annan lampa färg kan också ingjuta en annan stämning i rummet.

Om du inte har råd att köpa nya saker för att inreda ett rum, besök din lokala sparsamhet butik eller ett par försäljningar garage. Ljus för badrummet, kan målningar för en liten vägg, och även vaser och andra prydnadsföremål ofta hittas begagnade för nästan ingenting. Alltid komma ihåg att det är möjligt att inreda ett rum för nästan ingenting om du använder din fantasi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.