Hur kan jag göra en jul Krans?

En glad jul krans är ett underbart sätt att meddela tillkomsten av semesterperioden. En fet, gör runda balsam krans en stor jul dekoration, och erbjuder ett varmt välkomnande till alla som ser dem. Undecorated kransar kan ge en bakgrund duk för alla typer av sluga Utsmyckning idéer. Christmas kransar kan vara stora eller små, moderna eller traditionella, enkla eller granna, det är upp till den valda stilen semester dekor. Som med alla juldekorationer, en vacker krans kommer att förmedla en viss stil som är transporteras genom hela pjäsen. En traditionell jul krans vanligen idrotten en stor, Crimson båge längst upp eller längst ner i mitten. Vissa människor är nöjda med denna enkla displayen, men andra tror att några kvistar av järnek och några doftande kottar göra en fin, naturlig tillägg. Ett stänk av små vita lampor kan lägga Sparkle semester inredning och hjälper jul krans sticker ut när mörkret faller. Du kan göra en jul krans av färskt granris finns på blomsteraffär affärer och jul massor träd, men Det kan vara lite knepigt. Först bildar en rund ram för tjock tråd, såsom galgar tråd rock, en stabil bas. Ordna granris runt ramen ett i taget, säkra varje gren till ramen med florist tejp. Grenarna bör alla Snurra medsols, när du arbetar motsols överlappande grenar att bilda kransen formen. Om du föredrar att starta med en färdig, undecorated Balsam krans, de är allmänt tillgängliga under semestern.

För en dekoratör titta, prova att göra en jul krans av blank, rund träd prydnadsföremål. Prydnad krans i en enda färg kan göra ett slående utseende. Ornamenten ska vara i 3 olika storlekar, små, medelstora och stora, och klustrade tätt att bilda kransen formen. Börja med en ram som skurits ut nylon mesh, och använda blommig tejp på utsmyckningen s galgar att säkra dem i mesh. När alla bollarna är fästa, limma maskan stöd till en motsvarande form, bestående av stela trä eller papp att stabilisera prydnad krans.

För långvariga semester inredning, många hobby butiker säljer olika realistiskt oäkta kransar till jul. Det finns ofta ett bra urval av utmätningsbara bågar, semester-tema prydnadsändamål hackor, och små dekorativa bitar som passar perfekt för dekorationen en jul krans. Det är en bra idé att ta klädde krans till plocka avdelning till "prova på" olika dekorationer. Var noga med att köpa en rulle florist tråd i en grön nyans för att säkra delar till din krans. Imitation kransar kan vara en vacker del av din julen dekor och kommer att fortsätta ge glädje under många säsonger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.