Hur kan jag dekorera fack att använda i mitt hem?

Brickor är mycket passande produkt att ha i hemmet. Till exempel kan de användas för att transportera och tjäna snacks från vardagsrummet till köket, eller ut till uteplatsen för att hålla kyla drycker på sommaren. Fack är också perfekt för att servera frukost i sängen på speciella dagar. Det kan vara mycket roligt att dekorera brickor. Du kan fixa upp gamla du redan har eller köpa dem billigt från loppmarknader och försäljning garage.

Paint är ett bra medium att använda när du vill dekorera brickor. Bara att hitta rätt typ av färg för att användas på trä eller metall på brickan. Ett enkelt sätt att dekorera magasin med färg är att använda en bakgrundsfärg först och sedan använda en stencil och en kontrasterande färg för färg. Du kan prova mer komplexa mönster efter att såsom bokstäver och multi-colored mönster.

Att dekorera brickor med decoupage, kan du använda bitar du skär ut från stilfulla pappersservetter, presentpapper, gamla kokböcker eller tidningar. Fancy pappersservetter har ofta konstnärliga mönster gäller livsmedel såsom örter, frukt och oliver. Du kan måla facket och sedan göra decoupage på områden eller bara täcka hela brickan med din design. Var noga med att pälsen alla bitar du skär ut från alla källor med decoupage medium som riktas mot burken så att färger och mönster i dina pjäser vistelse levande. Du bör också använda en skyddande beläggning akryl på toppen av din inredda facket.

Ett fotokollage är ett annat bra sätt att dekorera brickor. Det är ett perfekt sätt att göra ett magasin som en gåva eller att använda upp extra bilder. Foto brickor blir utmärkta presenter för en sängliggande person eller någon annan om du använder fotografier som har en speciell betydelse för den personen. Till exempel för att använda bilder av alla i en persons barn dekorera brickor för Mors dag och Fars dag. Du kan måla facket i ränder av färg och suppleanter med rader av bilder eller bara göra en övergripande fotokollage.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.