Hur kan Changing skåpdörrar renovera ett rum?

Byta skåpdörrar i kök eller badrum är en relativt enkel renoveringsprojekt som kan göra en dramatisk skillnad för ett rum. Skåpdörrar och hårdvara är den mest iögonfallande delen av skåp, så om dessa ändrats drastiskt, ser hela utseendet i rummet olika. Villaägare kan spara mycket pengar och arbete genom att ersätta skåp och fronter låda istället för hela skåp. En del villaägare vill byta ut sina skåpdörrar efter målar rummet för att verkligen förnya utseendet på ett rum. Kontrollera att skåpet och väggen färger går bra ihop. Vissa människor föredrar en subtil skillnad mellan vägg och färger skåp, medan andra som en slående kontrast. Använda mörkt trä skåp och en mörk färg färg eller ljus skåp och ljus färg ger en subtil utseende till ett kök eller badrum. Efter att ha mörkt skåp med en blek vägg färg eller ljus skåp med en mörk vägg färg ger en mer dramatisk look för ett rum. Om du vill lägga till en mer öppen, luftig känsla i ditt kök, fundera på att använda några skåp glas ersättning dörrar. De är ofta dyrare än solida dörrar, men bara två eller tre är allt som oftast krävs för att ge ett nytt utseende till ett kök. Använd glasdörrar på skåpen på vilka objekt som kommer att se bra ut på displayen som ett skåp som innehåller attraktiva glasburkar burk eller en samling av attraktiva rätter med några av plattorna på läktaren.

Nytt skåp dörrhandtag och låda drar kan också lägga till ett annorlunda utseende till ett kök eller badrum. Om du är på en stram budget när du byter ut dina skåpdörrar, kanske du vill måla om befintliga skåp och låda hårdvara att använda om ersättning dörrarna för att få ett nytt utseende utan att spendera extra pengar. Utseendet på en förändring skåpdörren kraftigt beroende på stil och finish av handtaget. Till exempel, en tunn rostfri valstråd hantera tillför en modern look, medan en hamrade koppar stil ger en mer rustik överklagande.

Massivträ ersättning skåpdörrar finns i ytskikt från ljus grädde till mörkbrun. Ek och furu dörrar kan lägga till ett informellt eller land titta på ett rum, medan körsbär skåpdörrar tendens att leda till en mer elegant ton. Maple ersättning dörrar är populära eftersom de passar väl in i många olika dekorer. Medium density fiberboard (MDF) dörrar är billigare än fasta trädörrar skåp och finns i många olika färger och ytbehandlingar. Vissa MDF ersättning dörrar är gjorda för att se ut som trä som ek, björk, tall eller valnöt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.