Hur jag reparera skinnklädsel?

Läderklädsel används för att göra allt från soffor i läder på säten i en bil. Det kan vara nödvändigt att reparera läderklädsel från tid till annan på grund av normalt slitage. Om du har skinnklädsel i bilen, är du skyldig att instegsskydd dem bara genom att komma i och ur bilen på en daglig basis. Det kan vara viktigt att ta itu med små tårar, brännskador, och småskador när de dyker upp först. Att reparera ett hål när den är liten kan hålla den från att växa större.

Nål och tråd är oftast bra produkt att använda vid fastställandet små tårar i detta dyra material. Det bästa sättet att reparera läderklädsel är typiskt att ta bort den. Om du inte kan ta bort objektet från ramen, kan du sy brottet tillsammans med små maskor. Se till att tråden är så nära samma nyans som läder du sy, och att du använder tight maskor som inte kommer att vara synlig för blotta ögat. När sömnad läder, kom ihåg att detta material är otroligt tjock. Reparera läderklädsel kommer att ta mer än en tunn nål och några tråd. Om möjligt, ta bort skinn från sätet så att det kan sys med hjälp av en industriell styrka eller tunga symaskin. Skjuta en nål genom läder för hand är svårt. Om detta är det enda alternativet, en tjock nål och tunga tråd kommer att behövas, liksom ett tjockt finger täcker som en fingerborg.

Läderklädsel REPARATIONSSATSER finns också tillgängliga. Vissa byggsatser är gjorda för specifika bilmodeller, och några är inriktade på specifika färger och nyanser av lädervaror. Dessa paket normalfallet ha material för att hjälpa användare att bestämma allt från brännskador och repor till tårar och små hål. En billig metod när man ser att reparera läderklädsel i bilen är att använda en läder patch. Plåstret är sydd på området för att hålla hålet eller tår från öka eller stretching. Var noga med att leta efter patchar som är så nära det ursprungliga plats färg som möjligt.

kan skrapmärken och repor lagas med en hårtork. Området behöver vanligtvis masseras medan värmen från hårtorken är riktad till varumärkena. Detta kommer ofta att helt radera sådan läder ärr eller åtminstone ljusare varumärkena så att de är mindre märkbara. Läder Protectant är vanligen en viktig punkt när du reparera läderklädsel, den kan läggas till regionen då skrapmärken har behandlats. Filler färger också kan dölja envis skrapmärken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.