Hur jag bygga mitt eget Greenhouse?

förlänga odlingssäsongen i kallt vinterklimat är ett attraktivt alternativ för ivrig trädgårdsmästare, och många har konstruerat växthus bredvid bakgård trädgårdar. Om målet är att få en skjuts på en sommar trädgården, huset fina blommor, eller att odla citrusfrukter i kallt klimat, kan de flesta växthus byggas av novisen byggaren. Kostnader räknas från den prisvänliga använda räddas material för högt pris växthus byggsatser som köps från deluxe trädgårdsarbete butiker. Det första steget i att bygga ett växthus är platsvalet. Växthuset bör placeras på ett plant, fast stycke mark med södra exponering. Det är bäst om den övre kanten på växthuseffekten går från öst till väst eftersom denna vinkel möjliggör mest solexponering under vintermånaderna. Dock växer belysning kan installeras om växthuseffekten placering saknar tillräcklig exponering för solljus.

Nästa steg är att bygga grunden och det finns flera krav att följa. Stiftelsen skall förankras i marken, möjliggöra avloppsvatten, och åtgärder bör vidtas för att hindra ogräs och gräs tillväxt i växthuset golvet. Stiftelser kan göras ganska enkelt och billigt från trä, men cement plattor används också ofta. P

inramning sker härnäst. Olika stilar och material som kan användas för att utforma, men den typiska bakgården växthus är tillverkad av antingen trä eller PVC VVS-rör, även byggsatser kommer ofta att ge ramar tillverkade av aluminium. Greenhouse planer finns överallt på Internet, men den grundläggande ram är en enkel rektangulär struktur, med väggar av balkar som på lika stort avstånd positioner längs foten. Ett tak har lagts till då det täcker bifogas. är Greenhouse beläggningar ofta gjorda av polykarbonat eller polyeten material. Båda dessa erbjuder en rad alternativ i hållbarhet och motståndskraft mot kemikalier och UV-strålar. Urvalet är starkt beroende på område och syftet med växthus och kan ta de flesta budgetar. Instruktioner för installation av beläggningar varierar beroende på det material som använts, så individuella instruktioner bör alltid konsulteras.

, efter läggningen kan ändringar göras för att ändra den temperatur som passar växterna inrymt inom. Dörrar och fönster kan läggas att möjliggöra bättre ventilation och små värmelampor eller värmeelement kan placeras inuti den mycket kalla dagar. Mycket omsorg bör ägnas åt placering och användning av alla elektriska apparater i växthuset som mindre hus kommer lätt överhettas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.