Hur installerar jag ett garage dörröppnare?

Garage dörröppnare har blivit en nästan oumbärlig del av det moderna livet. Deras bekvämlighet gör dem till ett återkommande inslag i nästan varje hem med tillhörande garage. De steg man måste ta för att installera en öppnare garageport är tillräckligt enkla att nästan vem som helst kan göra det. Instruktioner variera mellan tillverkare, men varje installation har vissa tekniker och viktiga försiktighetsåtgärder gemensamt.

För att installera en öppnare garageport, är det nödvändigt att först se till att garagedörren själv är i gott skick. Dörren måste vara väloljad och stadigt så att den inte fastnar eller skadas genom automatisk öppning och stängning. Alla linor eller sladdar måste tas bort innan installation också. Slutligen bör dörrens våren spänningen kontrolleras. Om dörren sitter på plats när den lyfts upp halvvägs, sedan våren spänningen är korrekt. Det tar allt från två till fem timmar att installera en konservöppnare garageport. Montering öppnaren själv är en av de enklare steg. Det är bäst att placera makten huvudet upp och ner på golvet, utsätta hålet där järnvägen skall monteras. Därefter radas upp de delar av metall järnväg tillsammans med muttrar, skruvar och annan hårdvara, på golvet i det läge där de kommer att monteras. Några har pil dekaler att visa det rätta sättet att allt ska peka. Som sagt tidigare, tillverkarens instruktioner varierar kraftigt, så på denna punkt, föra samman alla delar ihop enligt anvisningar från tillverkaren. Ett mycket viktigt steg, vilket är nödvändigt för att kunna installera en öppnare garageport, är att säkerställa att det finns en lämplig plats för en rubrik monteringsfäste skall bifogas. Detta är den maskinvara som fäster spår öppnaren till främre väggen i garaget. Om det inte är en säker plats för detta, ramen för garaget kan behöva förstärkas på detta område genom att lägga till ett stuteri som säkra fästet.

Metal band kommit med öppnaren, för att fästa den till garage tak. Öppnaren ska monteras högt nog att en lång person inte kommer att slå i huvudet när hon gick under, men låg nog så att öppnaren är akut frånkopplingssladd kan nås av någon vuxen. När öppnaren är ansluten till tak, och dess spår fäst på framsidan av garaget, kan öppnaren dörr konsol vara fastskruvade i själva dörren. Garaget dörröppnare kan nu användas. Vid behov kan justeringar göras till mängden uppåt och nedåt våldet från öppnaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.