Hur gör jag en Easy Crochet Baby Blanket?

En virka baby filt gör en varm och underbar gåva att välkomna en liten en i världen. Lyckligtvis, baby filtar är bland de enklaste projekt att virka. Sin ringa storlek gör det snabbt att fylla i och du kan anpassa färgerna att matcha barnets daghem eller bilbarnstol. Genom att kombinera mjuk, handgripligas garn med grundläggande virka sömmar, kan du skapa en "one-of-a-kind gåva från händer och ditt hjärta. När du väljer garn för ditt barn virkad filt, bör tvättinstruktioner vara högsta prioritet. Flesta garn tillverkare erbjuder maskintvätt, varaktig baby garner i olika vikter, texturer och färger. Fingersättning vikt garn är mycket fin och mjuk, det kräver en liten virknål, och din färdiga projektet kommer att bli lätt och delikat, perfekt för en sommar baby. Sport vikt, eller 3-ply, är den vanligaste sorten av baby garn, det kombinerar lägre vikt med hållbarhet, och mjuk konsistens är lätt att arbeta med. Skrymmande eller chunky garn är allmänt tillgänglig i en mängd roliga färger, det kräver en stor krok, bygg upp snabbt, och ger en mjuk, nubby struktur för nyfikna små fingrar att utforska. Det enklaste mönstret för ett virka baby filt är grundläggande enda virka. Enkelt göra en kedja något större än vad du önskat att projektet är slutfört, och lägga till enstaka virka rader tills projektet är önskad längd. Du kan göra detta baby filt med en färg, eller ändra färger i slutet av raden för att skapa ränder. Detta är ett utmärkt projekt för en nybörjare, och det fungerar upp vackert med tjocka tjockt garn, eftersom garnet själv tillhandahåller iögonfallande mönster och textur.

För lite mer utmaning, kan baby filtar att pojkar i rippel mönster, och standarden farmor torget ger traditionell charm till ditt projekt. Båda mönstren är ganska lätta att göra, med oändliga färgkombinationer och variationer design. De kan göras i färg pasteller som har en lugnande dämpat konstruktion, eller göra dem i klara, djärva färger med mycket kontrast för att stimulera barnets nyfikenhet.

Virkat baby generella mönster är lätta att hitta, med design för nybörjaren hela vägen till den mest avancerade Crafter. Du kan hämta gratis mönster ark var du köper garn, och dessa mönster är oftast enkel och okomplicerad. De flesta börjar virka böcker minst ett mönster baby filt och några böcker är helt ägnades åt baby mönster. Sök på Internet för dussintals fri virkade mönster från garn tillverkare och klubbar virka, eller anpassa din favorit full-mönster storlek afghanska genom att helt enkelt göra dem mindre. Med lite kreativitet och enkla stygn virka, kan du skapa en "one-of-a-kind virka baby filt som kombinerar släktklenod kvalitet med din egen unika stil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.