Vad är papper Tole?

Paper tolerans, även känd som tredimensionella decoupage, är konsten att handcrafting tredimensionella bilder från platt utskrifter. Papper tolerans konst skapas av skickligt Huggning, formning och montering papperslappar lager på en bild tills en tredimensionell version av bilden framträder. Även om det finns flera sätt att använda papper tolerans, en av de mest populära är att rama in bilden i en djup mur ram och visa den som väggdekorationer.

Även papper tolerans är en konstform som härrör från decoupage, ett papper hantverk som ursprungligen kommer någon gång i 18th century innebär klippa lappar shellacked på trä möbler och andra föremål som har papper tolerans reemerged under åren i olika varianter. Medan inramade utskrifter är mest populära, folk använder ofta metoder för papper tolerans när du skapar handgjorda gratulationskort och andra hantverk papper. De tekniker som används i pappersmaskiner tolerans är specifika och projekt kvalitet innebär särskilda färdigheter. Exakt skärning med något nötta eller spruckna kanter är nyckeln till att skapa de bitar som är ihop på pappret tolerans projektet. Cutting är alltså generellt sett gjort med en exacto ® kniv eller annat precision skärande verktyg. Församling kräver tålamod medan hantverkaren försiktigt fäster separata delar på trycket. Förståelse och kunskap om perspektiv är också en viktig färdighet för papper tolerans.

Learning papper tolerans tar tid och uppmärksamhet på detaljer tillsammans med tålamod. Många konst och hantverk centra erbjuder klasser i papper tolerans för både början och mellanliggande konstnärer nivå. Projekten kan sträcka sig från grundforskning, till exempel en enda blomma, till mycket detaljerade och lager scener såsom landskap. Byggnader, människor, djur, och nästan alla andra bild tänkbara vara skapad till papper tolerans konst.

Förutom klasser finns det ett överflöd av böcker tillgängliga som visar papper tolerans genom tydliga instruktioner och fotografier. Grundläggande verktyg som behövs för början papper tolerans innehålla en precision skärande verktyg, en skärande mat, papper i olika färger och texturer, och lim. Det finns många fler verktyg som kan användas för att skapa papper tolerans konst, många mer förväg tekniker.

Människor som är intresserade av det färdiga utseendet på papper tolerans konstverk men som inte vill lära sig hantverk kan köpa verk av andra konstnärer genom online och lokala gallerierna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.