Vad är några användningsområden för Leftover Christmas Wrapping Paper?

Liksom många, kan du hitta dig själv med massor av jul omslagspapper som blivit över sedan gåvor är förpackade. Vissa använder plast omslagspapper minnen att hålla papperet tills nästa år. Det är ganska sparsam, men man kan också hitta många andra användningsområden för jultema omslagspapper under hela året.

Först, när du tar ned trädet, kan du använda omslagspapper för att svepa känsliga objekt, och för att dämpa mellan ornament. Detta kan hjälpa snabbt använda överblivna omslagspapper. Även när du öppnar din jul prydnad lådor nästa år, kommer du att ha festligt inslagna ornament, som ofta uppskattas. Om din omslagspapper mönster på bara en sida, kan omslagspapper vara idealiska för en Antalet barn hantverk under hela året. Det kan användas på vanlig sida som inslagning av lådor för dioramor eller projekt i skolan. Också det mönster kan fungera bra med barnens projekt. Vinter scener kunde skäras ut och användas i collage om årstiderna, eller i många andra applikationer.

Några omslagspapper är så söt, är det svårt att skiljas. Om omslagspapper illustrerar en viss scen, kan du klippa ut en liten del och ram det, antingen till nästa jul, eller för året runt bruk. Växelvis, scener på omslagspapper kan vara inspiration för nästa års julkort. En vacker scen kan klistras på ett vanligt kort, vilket gör kortet unikt, och du sparar pengar. Detta är också ett trevligt projekt för barn när nästa års jul rullar runt. En del människor strimla sina omslagspapper och använda den på botten av presentkorgar. Omslagspapper av guld, silver eller grönt fungerar mycket bra till påsk korgar. Också omslagspapper kan strimlas och användas för att skydda objekt som du har till fartyget.

För att spara utrymme, är det förmodligen bättre att vänta med att skära sönder omslagspapper tills du behöver det. Det är mycket lättare att lagra papper på rulle än det är att lagra strimlad papper. Glöm inte papp-rullar, som har många användningsområden också.

Omslagspapper rullar ger dig massor av båtar möjligheter och möjligheter till lek. Barn kan få öva fäktning med långa rullar. Alternativt kan det rullar skäras i olika längder för att bygga robotar, ger hjul för kartong kort, eller i många andra barn är hantverk. Kontrollera med lärare på barnens skolor för att se om de har någon användning för dessa farkoster material också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.