Vad är en stor radie?

Ibland, som klänning eller skjorta nästan passar-men inte riktigt. Du vill inte slänga ut den, så vad gör du? Ni sätter i en gren. En gren är en del av materialet läggs mellan sidsömmarna av ett klädesplagg för att förstora den. En gren är inte svårt att sy, så länge som materialet kan konstateras att matcha plagget. I allmänhet, ett halvt varv (50 cm) av material är tillräckligt för den genomsnittliga gren. Den gren materialet ska matcha det ursprungliga materialet så mycket som möjligt i syfte att dölja förändringen. Det första steget i att göra en gren är att passa plagget och mäta hur stort "gap" är mellan kanterna på materialet. Den avlopp ska då planera för att göra gren på varje sida hälften så stor bredd, lägga till en sömsmån. En gren måste sättas in på båda sidor av ett plagg, om det är att gå på sidsömmarna. Vissa kilar kan gå i ryggen söm, i vilket fall endast en behövs. i avloppssystemet sedan nedskärningar två rektanglar av den gren tyg i rätt bredd och längd och sätter dem åt sidan. Han eller hon tar sedan plagget, och använder en sprättare tar ut sömmar i sömmen där gren ska placeras. I avloppssystemet måste teckna nog sy ihop för att passa gren bekvämt.

För en enkel sidsömmen, att ledningsnätet blir sedan plagget ut och in, lägger gren materialet på sömmen öppning och passar den råa kanter tillsammans, fastlåsning den gren på plagget. Den gren materialet ska vara vänd höger nedåt. I avloppssystemet kan sedan fästa gren på plats, markerar början och slutet samt sömsmånerna.

bör gren vara tråcklade på plats i plagget, och sedan plagget bör monteras igen. Om anfall är korrekt, kan avlopp sy gren på plats, putsning upptill och nedtill och avsmalnande vid behov. De sömsmånerna kan sedan pressas öppen och trimmat eller zig-zag sydda så att de inte kommer att riva upp. Genom att veta hur du lägger till en gren på ett plagg, kan man hjälpa förlänga plaggets livslängd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.