Vad är en spole?

en spole är den lilla plast eller metall hjul som passar under nålen tallriken med en symaskin. Tråd rinner av undertråd, blir hämtade av nålen tråd och utgör den nedre delen av en söm. Bobbinen är en viktig del av en symaskin. Det gör att maskinen för att bilda en söm från två trådar, som gör en starkare, smidigare, snyggare sömmen. Även den bästa handen avloppssystemet kan inte duplicera utseendet på en maskin söm.

Bobiner, i en eller annan form, har funnits i flera år. De har alltid varit en del av symaskinen, även i de gamla treadle maskinen dagar. Att använda termen undertråd för att genomföra detta troligen är från dagar vävning, eftersom väfttrådarna av en vävstol är sår runt bobiner. Ordet Bobbinen har obestämd ålder och ursprung, som på engelska, innebär det troligen går tillbaka åtminstone till Mellanöstern engelska. lades ned Den symaskinen Bobbinen för hand under början av maskiner, men tillkomsten av elmotorn symaskinen innebar att undertråd kan vara sår på själva maskinen. När allt vände motorn, så varför inte sätta det till en annan nytta?

Beroende på symaskinen, kanske en spole vara sår på toppen av maskinen eller under nålen plattan. Winding en trådrulle ovanpå symaskinen är inte svårt, men operatören måste se till att vinden tråden i rätt riktning. Putting undertråd på upp och ned kommer vinden avgänga undertråd.

Vissa symaskiner kräver att användaren sätta undertråd under nålen plattan, håll nålen tråd och vrid ratten tills nålen tråd fångster "undertråd tråd. Andra maskiner har en "drop-in" talspole, så att användaren endast behöver göra vissa undertråd är rättvänd och släpp den till rätt plats. Maskinen plockar sedan upp undertråd tråden på egen hand.

En avlopp bör se till att symaskinen s Bobbinen är av lämplig storlek för maskinen. En plast trådrulle borde inte ha sprickor eller revor. Bobiner finns för de flesta modeller symaskinen i butiker där symaskiner och tyger säljs, såväl som online.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.