Vad är en snickare?

En snickare är en skicklig krukmakare i träslöjd. Det finns flera kategorier av snickerier, vardera med en annan skicklighet som, så en snickare kan vara skickliga på att endast en eller flera typer av träbearbetning kompetens.

Rough snickeri: En grov snickare utför arbete som inte kräver en finish. Utforma och tak är två av de vanligaste exemplen därmed takläggare och upphovsmän är grova snickare. De är duktiga på att snabbt uppföra skelettdelar av byggnaderna, inklusive balkar, takbjälkar och andra storskaliga verk.

Mål snickeri: Motsatsen till grov snickeri, en yta snickare kan vara skicklig på att objekt som fina möbler, inlays, arkitektoniska modeller, eller fint crafted trä instrument. Målgång snickaren utmärker sig i extremt fina mätningar och intrikata och vackra snickerier.

Cabinetry: Många hantverkare specialiserade på skåp. En snickare som är möbelsnickare kommer att ha ett färdigheter som kombinerar ett inslag av grova snickerier med inslag av finish timmermansarbeten alla syftar till skåp. Möbelsnickare kan utforma och bygga en helt unik, funktionell och snygg uppsättning av skåp för alla kök, kök eller kontor.

Trim snickeri: En trim snickare specialiserat på profilerna och andra trim för att piffa upp ett rum. Detta inkluderar baseboards, trimmar fönster, tak trim och mantlar. Den kan också innehålla skåp.

Ship snickeri: En fartygets timmerman är skicklig på nautiska snickeri och förtrogen med alla faser av varvsindustrin. En seglare kan hyra ett fartygs snickare att omskapa en hytt eller reparera ett skrov. Freighters eller kryssningsfartyg normalt hålla ett fartygs snickare anställd som permanent hand vid reparationer eller underhåll behövs till sjöss. En skicklig snickare kan vara svaret på en dåligt utformad rum med för lite closet space, eller ett kök med för få skåp. Om du vill ha en ceder byrå med djupa lådor, kan en snickare design för dig med exakta mått på det tillgängliga utrymmet. I vissa fall kan kostnaden för att anställa en snickare är jämförbart med att köpa färdiga produkter från ett uttag som är mindre i kvalitet. Varför inte ha en speciellt utformad, professionellt gjort pjäs för samma summa pengar?

Om anställa en snickare att utforma ett tillägg eller gör någon betydande byggnad, vara medveten denna stad bygglov kanske måste hämtas och inspektioner kan kallas för. Innan de accepterar ett jobb det är klokt att få citera skriftligen och be om ett företag licens och lokala referenser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.