Vad är en skruvtving?

En skruvtving är ett verktyg som används när man arbetar med trä. En träbearbetning skruvtving har gjutjärn käkar gjort med värmebehandlat stål bar. Detta stål bidrar till den totala styrkan i skruvtving. Det är också möjligt för en skruvtving att ha en förnicklad skruv med en lekare block och lövträd skruv handtag. kan en träbearbetning skruvtving kan användas på flera sätt. Om projektet kräver för limning två stycken tillsammans, är en skruvtving används för att hålla dem hålls tätt samman för att säkerställa en korrekt anslutning. Detta är viktigt eftersom många typer av lim brukar bubbla. Om pjäserna inte hålls samman tätt, kan det bubblade lim orsaka ett avbrott i förbindelsen mellan bitarna. När du använder en skruvtving att limma ihop två bitar av trä, är det viktigt att dra åt klämmorna försiktigt för att fördela trycket jämnt över hela området. Det är också viktigt att alternera riktning klämmorna för att hålla tätningen ordentligt tillsammans. Medan du gör detta är det nödvändigt att mäta diagonalerna att hålla arbetet torget.

Om ditt projekt är inte kvadratisk, klämmor behöver lossas och justeras. Lyckligtvis kan en skruvtving lätt ändras efter behov. Efter att arbetet är säkert klämmas ner, dock är de bästa metoderna för att stärka lederna och slutarbetet naglar. En skruvtving kan också användas vid skruvning eller spikning två träbitar tillsammans. En korrekt placerad skruvtving gör det möjligt för användaren att hålla träbitar på plats medan du arbetar med dem.

Bar klämmor finns i många olika storlekar. Därför är det viktigt att välja en skruvtving som är rätt storlek för projektet. Längden på en skruvtving mäts genom sin käke öppning, som utgör dess förmåga att hålla trä. Den stora, parallella käkarna i ett större skruvtving fördela jämnt tryck över hela ytan, vilket förhindrar böjning, liksom behovet av att vända och lyfta arbetet.

De flesta bar klämmor funktionen också inneslutet klämmor, som ökar styrkan och stabiliteten i verktyget. Höljet av denna typ av skruvtving Dessutom är inte fördärva och lim-resistent. Detta skruvtving är bäst när man arbetar med en färdig yta eller mjukare trä.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.