Vad är en Mitre gemensamt?

A Mitre gemensamt är ett gemensamt görs genom att skära två bitar i vinklar. Resultatet är ett gemensamt som passar ihop för att bilda en särskild vinkel. Träindustriarbetarefederationen hänvisar ibland till dessa vinklade nedskärningar som fasade styckning, och tillämpa dem så exakt som möjligt att ge bättre hantverk för en mängd hem eller kommersiella projekt. Många deltar i fysisk handel kommer att vara förtrogen med grundläggande fysik Mitre leder för att sätta ihop förstklassiga produkter. Den vanligaste Mitre lederna form 90 ° vinklar. Snickare och andra använde Mitre fogar att skapa massor av olika typer av träkonstruktioner. Objekt som tavelramar lita på Mitre leder för snäv rektangulär design. Ett annat mycket vanligt användningsområde för Mitre fogar är i kronan eller bas molding, där specifika bitar av lister måste passa ihop för strikt mönster över en vinklad väggytor.

Traditionellt har Mitre fogar i träbearbetning gjorts en Kap-/geringssåg. Manuell geringssågarna kommer i olika former, inklusive en "miter låda såg", där spår i en rektangulär konstruktion möjliggör styrd manuell sågning. Mitre Bordssågar erbjuda makt sågning på kap leder. Idag är träbearbetning teknologi omfattar datorstödd skärmaskiner som kan göra Mitre leder och andra specifika träbearbetning uppgifter mycket lättare. Villaägare kan köpa olika Mitre gemensam utformning verktyg eller satser för att hjälpa till med gjutning projekt eller liknande anläggningar. Förutom att hjälpa ge tight rektangulära mönster, kan Mitre leder också användas för att skapa distinkta och unika mönster som hexagoner eller andra former. Använda en Kap-/geringssåg i olika vinklar, kan skickliga snickare skapa mångsidigt inlays för anpassade golv, eller andra program som ger en distinkt leta efter en fastighet. Andra Mitre gemensam användningsområden är praktiska: många objekt i ett hem, från trappor till lådor och dörrar, använd Mitre leder för solid design.

Förutom att använda i träbearbetning , Mitre leder har andra användningsområden. Vissa VVS konfigurationer används Mitre gemensam design som passar rör, där få en solid gemensamt är nödvändigt för att ge arbeta anläggningar. Mitre leder och andra material kan föreskriva annat kommersiellt eller privat användning av plast eller metallprodukter. Andra typer av hem eller kommersiella entreprenörer använder Mitre leder för inredning byggnader. Mattor och andra typer av golv lita på Mitre gemensamt för att ge effektiv pjäs layouter. En generell tillämpning av Mitre gemensam utformning är ofta en del av vad som lärs ut i många branscher där strukturera fysisk material är en viktig del av jobbet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.