Vad är en Inseam?

INSEAM är det element som binder inuti benet byxor gjorda för både män och kvinnor. Som ett led i att anpassa processen är INSEAM insidan sömmar som skapar en tätning mellan de delar av tyget som utgör främre och bakre delarna av benet av plagget. I de flesta fall är INSEAM skapas med en dubbel rad med stygn, ge en stark tätning mellan de två delarna av material.

Den INSEAM är en av de viktigaste mätningarna att tänka på när man skapar ett par byxor. Längden på en INSEAM mäts från botten av skrevet området till den punkt där fåll på plagget skulle slå på den nedre fotleden. Många människor använder den något utskjutande ben i fotleden som den yttersta spetsen av INSEAM. Huvudsakligen fastställandet av INSEAM av plagget kommer också att bidra till att fastställa den totala längden på benet av plagget.

Skräddare, när du gör ändringar på ett par byxor eller skapa ett nytt plagg för en kund, kommer att inledas med en mätning. Detta kommer att innebära att man med ett måttband för att bestämma längden mellan grenen och vristen. När kunden har mätts är det möjligt att skräddarsy för att göra nödvändiga nedskärningar och förändringar i konstruktionen av byxorna så att den passar i benet är både bekväm och i linje med dagens mode avgör om längden på benet .

Konsumenterna betalar också stor uppmärksamhet åt längd INSEAM vid inköp av färdiga byxor, Casual pants, jeans och andra plagg som involverar ben. Allmänhet, massproducerade kläder av denna typ kommer att innehålla både midjemått och INSEAM. Människor som inte är säker på rätt INSEAM längd kan lätt mäta sig genom att hålla ena änden av ett måttband på grenen, och sedan släppa den andra änden av måttbandet till golvet, med foten. Kontrollera läsning där bandet verkar vara mer eller mindre i linje med ankeln ger en INSEAM läsning som kan användas som riktmärke.

Det är sedan möjligt att besöka en butik och prova ett par byxor med en INSEAM som ligger nära den behandlingen. Genom att prova byxor med en INSEAM något mindre än läsning, och en andra par som är lika med eller något mer än att läsa, är det möjligt att fastställa rätt INSEAM för framtida köp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.