Vad är en Craft Knife?

Som ett praktiskt verktyg vid skapandet av olika hantverk projekt, är farkosten kniven enda blad kniv som lätt skär igenom en mängd olika material, vilket gör uppgiften att delta i Craft-projekt mycket lättare. Här är några grundläggande information om hantverket kniven och hur den kan användas.

kännetecknas av en enda vass kniv, det organ eller handtag av farkosten kniven kan bestå av trä eller metall. Metallen typer av farkoster knivar obenägna att låta bladet att föras in i kroppen genom att öppna två avdelningar i kniven, placera bladet i kammaren, och då plomberingen kroppen med hjälp av en skruv. Bladet kan fällas eller exponeras med hjälp av glidmekanismen på sidan av kroppen. En av de vanligaste typerna av farkosten kniv ligger X-acto ™ kniv. Med robust konstruktion som håller upp till en hel del användning, X-acto ™ knivar är kanske den säkraste typen av båtar kniv. X-acto ™ knivar är oftast lätt att greppa och tillåter användaren att justera mängden exponerade blad med användning av den glidande mekanismen. X-acto ™ kniv sker i de flesta båtar butiker, och kan också ofta att finna i järnhandeln också.

Båten kniv är idealisk för användning med någon typ av papper hantverk. Om papperet är relativt tunn och består av hård kartong, en bra båt kniv ska lätt göra en clean cut. Båten Kniven är också utmärkt för användning med plastskivor i varierande tjocklek, vilket gör det lätt att göra mål en söm och sedan lägga in den två sektioner isär. I de flesta fall är det inte nödvändigt att slipa bladet på en farkost kniv. Eftersom knivarna lätt öppna för införande av ett nytt blad, är det vanligare att helt enkelt ersätta den gamla blad med en ny, var noga med att ta hand om gamla bladet ordentligt. Ersätter blad är ofta tillgängliga på hantverksbutiker, liksom delar hårdvara större rabatt detaljhandeln varuhus.

Som med alla typer av knivar, är det en bra idé att använda farkosten kniven försiktigt och undvik att placera den fria handen för nära bladet. Dessutom är det viktigt att se till att skruven som håller kroppen samman är alltid tight. Detta förhindrar att kniven glider och kanske orsaka en olycka.

Flesta typer av farkosten kniven är relativt billig, och kräver inget mer än ett nytt blad då och då stanna kvar i fungerande skick. Som med alla verktyg, är det viktigt att inte utsätta farkosten kniv till ämnen som kan fräta bladet eller organ, och att stoppa undan kniven på ett säkert ställe när den inte används.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.