Vad är alkohol Ink?

Alkohol bläck är särskilt framtagna för att skapa intressanta mönster och effekter på ett antal fartyg projekt. Den syrafria bläck är permanent och torkar ganska snabbt. Det används för att producera en skinande, metallisk bakgrund eller finish. Alkohol bläck hålla sig lätt till en mängd olika material, av vilka många är ofta svår att använda färgämnen till. Medan glansigt papper ger bättre resultat, kan detta bläck också tillämpas på akryl, plast, metall, folie, glas, och många icke-porösa ytor.

Alkohol bläck projekt används för att skapa intressanta bakgrunder. Dessa innefattar bakgrunder för kort, klippböcker, prydnader, förändrad böcker och liknande. Eftersom bläcket är genomskinliga, kan olika färglagerteknik effekter uppnås. Den enda effekten tekniken är lättast att använda och innehåller en mängd effekter. P

Alkohol bläck kan spädas med en blandning lösning eller gnugga alkohol. Den kan också användas direkt, beroende på projekt, individuella preferenser och önskad effekt. Till exempel lägger till en blandning lösning mer subtila coloring effekter medan outspädd alkohol bläck resultera i en mer metallisk yta. Bläcket kan också tillämpas på en applikator snarare än direkt på papper.

Med små squeeze flaskor, prickar av alkohol bläck i en eller flera färger läggs på applikatorn och strukit över papperet eller annan yta. Applicator pads eller frimärken finns tillgänglig för användning eller OH-film kan användas i stället för tillämpning av bläck. Stämplar, dock inte rekommenderas. Den alkohol tenderar att torka ut gummit, vilket gör det olämpligt för användning.

Beroende på storlek och mängd av prickar, kommer effekterna varierar. Allmänhet är inte mer än två eller tre färger som används, som alltför många kan resultera i ett grumligt utseende utseende. Användningen av blandning lösning eller gnugga alkohol kommer att bidra till att uppmuntra alkohol bläck punkter att smälta ihop smidigare. Detta är normalt sprayas eller spritzed lätt på pappret eller ytan. När du använder en insyn i bakgrunden, en fuktad trasa används för att torka av ytan. Detta gör att alkoholen bläcket att flyta lätt längs ytan. Bläckdroppar tillämpas sedan på insyn och får torka. När torr, bakgrunden är redo att förskönas ytterligare eller förblir som den är.

Även alkohol bläck är allmänt tillgänglig från hantverk leverantörer, kan hemgjord alkohol bläck också användas . Dock kan den hemgjorda bläcket inte obligation samt icke-porösa ytor. Färgerna är kanske inte så levande heller. För att göra bläck, en högre hållfasthet lösning av gnugga alkohol rekommenderas, minst 90 procent. Fabric färgämne används för att ge färg och blandas med gnugga alkohol. Detta hemgjord bläck tillämpas och används ungefär som de kommersiella varumärken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.