Vad är Supriva?

Supriva ™ är registrerade skapelse av Invista, anses vara den största tillverkaren av integrerade fiber produkter i landet och kanske i världen. Som sådan är Supriva ™ ingår i en stor familj av naturliga och syntetiska fibrer som är sammanbyggd med polymerer för att producera kapitalvaror för hemmet, kontoret, och en rad andra applikationer. Eftersom bolagets speciellt blandade typ 6,6 nylon, är märket på Supriva ™ erkänd över hela världen och har utvecklat ett rykte som en av de mest slitstarka fibrer för tunga användningsområden. En av de vanligaste användningsområdena för Supriva ™ har att göra med tillverkningen av mattor för hemmet. Den överlägsna behandlingen som går till Supriva ™ har skapat en fiber som lätt kommer att stå upp för mycket trafik, är nästan ogenomtränglig att bryta och delning, och kommer att hålla sin färg och form i flera år i taget.

Packning mycket färg resistenta egenskaper kan Supriva ™ användas i alla rum i huset och kommer att rensa upp lätt från alla typer av utsläpp. Supriva ™ kan även stå till sällskapsdjur fläckar, som ofta innebära början till slutet för många typer av mattor blandningar och fibrer. Som ett alternativ för heltäckningsmatta, några blandningar är så praktiskt som Supriva ™.

Utanför hemmet, kan Supriva ™ också vara ett klokt val på arbetsplatsen. De flesta kontor hantera mycket gångtrafik, och kräver täta rengöringar. De smutsavstötande egenskaper Supriva ™ gör det enkelt att hålla mattorna ser nya med enkel användning av en dammsugare, med en djup rengöring emellanåt. Chansen finns att kontorspersonalen kommer att tröttna på färgen på mattan långt innan den egentligen behöver bytas på grund av slitage. Precis som med hemmet blandar, kan kommersiella blandningar av Supriva ™ enkelt installeras och kommer att ge mer glädje.

Tillsammans med vägg i vägg alternativ är Supriva ™ också användas för att skapa yta mattor i olika storlekar. Dessa kan göra idealisk mattor för kök, mattor bad och även enstaka mattor nära en ingång till hemmet. Lika lätt att rengöra sina större motsvarigheter, Supriva ™ blanda mattor område inte är mycket dyrare att en god kvalitet matta val, och kommer att pågå ett antal år.

Supriva ™ har börjat göra inbrytningar i andra tillämpningar. Vissa biltillverkare har börjat använda Supriva ™ för både automatisk mattor och klädsel. Supriva ™ kan också användas för att skapa vävda draperiet paneler som kommer att hålla sig väl mot ljuset. Med tanke på att Supriva ™ är både slitstark och attraktiv, kommer det utan tvivel ytterligare applikationer utvecklas i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.