Vad är Gore-Tex ?

Gore-Tex ® är en prisbelönt textil produkt som är ett registrerat varumärke som tillhör WL Gore Associates, ett företag specialiserat på kreativa tekniker. En särskilt tålig typ av tyg, Gore-Tex ® är både vattentätt och vindtätt och använder teknik som är inriktad på komfort som bra. Gore-Tex ®-material används för att skapa en mängd ytterkläder produkter inom textilindustrin från stövlar till handskar till vinterskrud.

Det finns flera funktioner som Gore-Tex ® produkter som gör dem mycket populära i detaljhandeln, särskilt de som säljer robusta utomhusbruk, sportartiklar och arbetskläder. Den primära funktionen med Gore-Tex ®-produkter är garanterat tätskikt. Gore, företaget som tillverkar Gore-Tex ® gör att påståendet "Guaranteed to Keep You Dry ®" alla sina Gore-Tex ® ytterplagg. Garantin gäller för användbara livslängd av alla plagg med Gore-Tex ®.

Den vattentäta inslag i Gore-Tex ® härrör från dess sammansättning av semi-permeabel membran. Tyget har miljontals mikroskopiska hål petade in det som är tillräckligt små för molekyler vattenånga att fly men låt inte vatten att passera. Det är denna teknik, som gör ytterplagg som både andas och är vattentät, som gör Gore-Tex ® en favorit för många jägare, vandrare, och arbetar utomhus.

Gore-Tex ®-produkter är tillgängliga för män, kvinnor och barn, med skor är den mest populära produkten. Det finns en mängd olika stilar och märken av skor med Gore-Tex ® tyg byggande och foder inklusive sportskor och vandring, jakt och stövlar arbete. Andra produkter omfattar handskar, vantar, strumpor, byxor, jackor, rockar och hattar. Vissa produkter är livsmedel såsom jakt och arbete redskap och många är inte bara består av vattentät Gore-Tex ®, men även isolerad för extra värme till temperaturer under noll grader.

Det är lätt att känna igen en produkt tillverkad med Gore-Tex ® du bara söka efter den svarta rombformade taggen med Gore-Tex ® logotyp i guldbokstäver. Alltid följa tillverkarens anvisningar för grundlig rengöring och vård för att säkerställa den längsta möjliga livslängd på dina kläder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.