Vad är Garland?

Garland är en traditionell julgran dekoration i många hem. De standardiserade former är långa rep antingen guld eller silver som ser ut som en samling korta bitar av glitter. Garland brukar förpackas eller slinga runt granen när du har lagt på ljusen och innan du sätter på prydnader. Eftersom det i vissa områden är glitter inte längre tillgänglig och kan inte säljas lagligt, har många vänt sig till det underbara i dessa dekorativa rep ge sitt träd att julen extra glans och skimmer.

Även blankt glitter-som rep kan komma i traditionella metalliska färger, det finns faktiskt många typer och färger du kan drapera runt julgranar. Nyare färger glitter-liknande krans kan göra din julgran pop med färg. Överväg blues, hot pink, vitt, rött, lila, eller skimrande vit för ett helt annat utseende. Såvida ditt träd är flockade, tenderar grön krans att försvinna in i trädet, så det kanske inte det bästa valet.

Många anser alla strängar du skulle svepa runt trädet som krans. Exempelvis så kan du köpa stränginstrument pärlor, rep av glänsande snöflingor, strängar av "riktiga" letar godis eller kakor och en rad andra områden. Om du vill nyckfull strängar på ditt träd, hittar du många internet butiker som specialiserat sig på olika träd wraps eller linor som gör din julgran mest unika på blocket. Homemade typer kan innehålla strängar av popcorn, eller till och med vackrare, strängar av popcorn och tranbär. Om du vill ge en gåva till ditt kvarter är fåglar, anser flera strängar av popcorn omkring en utomhus träd som vinter behandla.

Trots att vi vanligtvis tänker på kransen som för användning runt ett träd, kan den användas för att liva upp inredningen i ditt hem. Du kan slinga runt dörrkarmar, eller fönster, och blandas upp handtagen i trappor. Eftersom de flesta av dessa dekorativa linor är plast, kan de användas utomhus framgångsrikt utan större försämring. Du kan därför använda dem för att dekorera träd eller buskar utanför, och att de i allmänhet inte utgör en risk för fåglar och smådjur som glitter kan. En sentida stil som verkligen kan göra din decorating lätt är Garland som är uppträdda med antingen koppla in eller batteridrivna julljusen. Detta är underbart för både inom-och utomhus dekorationer och verkligen kan göra ditt hem till en mycket vacker jul plats. Har titta husdjur runt någon typ av dekorationer som dessa, speciellt för yngre husdjur. De kan hitta krans attraktivt att tugga och några fyndiga när det gäller att dra bort träd.

Du hittar denna underbara dekorativ verktyg på de flesta varuhus, Drug Stores och även dagligvaruhandeln runt jul. Det kan vara svårt att avgöra hur mycket att köpa. Många typer har riktlinjer, vilket tyder på ett minsta belopp baserat på höjden av ditt träd. Detta inte alltid hänsyn till bredden på trädet. Ett förslag är att köpa en till två linor än du tror du behöver. Detta sätt kan du tillräckligt täcker ditt träd och har en del kvar, möjligen för att dekorera ditt hem. Dessutom kan du klippa ofta strängar om ett rep visar sig vara för lång och överväldigar ett träd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.