Vad är Duct Tape?

Vävtejp är en duk-backed tejp som är lättare sönder än cut. De tre skikt som gör tejp är polyeten, tyg mesh, och lim. Den vanligaste bredden är 1,88 inches (~ 48 mm), men beroende på tillämpning, den är tillgänglig i bredder från ,7 inches till 2,83 inches (~ 18 mm till ~ 7,2 cm). Ursprungligen kallades Duck tape eftersom det var grönt och vattentät, sprider vätska som den ökända gås, den blev känd som silvertejp och färgat silver på grund av dess tillämpning i värme conditioning duct arbete. Det finns fyra grundläggande kvaliteter, känd som nytta , allrengöringsmedel , professionella , och industriell , men det finns dessutom specialiserad band som inte ryms inom denna Betygssystem. p

Idag, fortfarande säljs som Duck? band med ett företag med samma namn, är silvertejp namnet på en rad produkter, inte bara ett enda band. Specialiserade former finns för utomhusbruk och professionella reparationer, med hänsyn till tunga tjocklek och fukt motstånd. Industrial tejp är en separat kategori, med tjockare, tyngre band lämpade för specialiserade tillverkning ändamål. Det finns också en speciell brandsäkerheten tejp som är beräknat för flamspridning. har De sorter av silvertejp multiplicerat genom åren. Transparent tejp finns nu också, liksom dubbelhäftande tejp. Dessutom färgad tejp, finns i nyanser liknar 8-pack låda med kritor används av ungdomar, har utformats speciellt både för allmänt bruk, blir mindre uppenbar i reparationer och applikationer hantverk. Man kan också hitta tejp kamouflage kanal, fluorescerande färgad silvertejp, och tillplattade rullar utan kärnan för kompakt lagring.

Förutom hem reparation och förbättring, konstruktion och industriella tillämpningar, har tejp använts till kläder, inklusive perioden kläder som pansar, Halloween-dräkter, prom slitage och rockar bröllop och tuxes. Tillbehör såsom väskor, hattar, plånböcker, corsages och smycken är populära, men det finns också äventyrliga folk som gör möbler silvertejp och skor. I själva verket är silvertejp ett lim sådan bred och varierad användning att vissa personer inkludera den i "tre saker jag skulle ta till en öde ö. "Det var inte bara användas på Apollo rymdfärder, men det är nu krävs last på uppdrag rymdfärjan. En mängd olika medicinska tillämpningar, från vårtan bort att stärka avgjutningar och framåt, har också registrerats, men wiseGEEK är rapporterade användning endast som en punkt av information-inte rekommenderar det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.