Vad är Drill Bits?

Borrskär är skärande verktyg som är gjorda för att passa in i en roterande borr. En borr, utrustad med en borr, används för att skära cylindriska hål i många olika storlekar i många olika material. Begreppen Drill och borr kan vara förvirrande eftersom de ibland används för att beskriva både saxen innehavaren (borra) och saxen (borr) själv.

Borrskär finns i en mängd olika storlekar och typer. Ett stål borrkrona oftast billigare än en hårdmetallbestyckat borrkrona. Den bästa idé när man köper borr är att hitta den typ som erbjuder kvalitet och funktioner som mest behövs för jobbet.

Borrskär ofta säljs i set tillsammans med en borrmaskin. En uppsättning för hemmet kan vara allmänt ändamål bitar för användning främst i trä. De tre huvudsakliga typer av bitar trä borr är platt, plugg och skruv. En platt borrkrona är skarp med antingen en punkt eller en skruv i mitten för att få igenom trä. En plugg borrkrona kan också kallas en läpp och sporra lite . En plugg borr funktioner skära sporrar och en skarp mittpunkt. Den är idealisk för att borra hål i trä dymlingar eftersom den är avsedda att ge en smidig resultat. En skruv borrkrona har en korkskruv eller vriden form med en bred framkant och det kan också producera smidig och exakt nedskärningar på trä. Twisted borrkronor är den typ som oftast finns. Ett vridet eller spiralborr lite kan göra små hål i trä och metall.

är ett steg borr används för att borra hål i metall, t. ex. aluminium, mässing och koppar. Glas borrkronor är gjorda för att skära hål i antingen glas eller plattor. Installer borrkronor används för att installera kabel-TV och ledningar telefon. En elinstallatör borrkrona har ett hål så att elektrisk tråd att gå igenom. De flesta människor föredrar att använda borrmaskiner idag, hand eller manuell borrar ofta fortfarande tillgängliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.